Uncategorized

U element beton

30 maart 2020
u elementen

Op zoek naar tuindecoratie om je tuin op een moderne manier in te richten? Dit kan al met enkele kleine, maar zeer mooie producten zoals U-elementen van beton! Deze zijn er in vele verschillende groottes en vaak ook in verschillende kleuren beschikbaar. Zo ook de U elementen beton van Betongoed.

U elementen van Betongoed

Bij Betongoed staan vele U elementen – gemaakt van topkwaliteit beton – te koop. Kleine van 15x20x30 en 30x30x40 t/m grotere van 40x40x50 en U elementen van 40x40x50 met een hoek. Het voordeel van deze U-vormige elementen is dat je ze zowel staand, liggend als op de kop neer kunt leggen en zetten. Dit zorgt voor creatieve vormen waarmee je vele verschillende bouwwerkjes kunt maken. Zo gebruiken heel veel mensen ze als uitstekende opslagplaats voor hout bij het gebruik van een openhaard in de tuin op zomerse avonden. Houd je van bloemen en planten? Dan kun je er ook een prachtige plantenbak van maken! Door ze te combineren met L elementen van beton kun je hele mooie creaties maken. Al deze U elementen zijn in twee kleuren beschikbaar: grijs en antraciet. Doordat ze zo duurzaam zijn en gemaakt zijn van topkwaliteit beton blijven ze er ontzettend lang goed uitzien. Liever niet een van deze twee kleuren? Dan kun je ze gemakkelijk verven middels speciale verf voor beton. Zodoende kun je jouw eigen stijl aan de U-elementen hangen. 

Online kopen

Het volledige assortiment van U elementen van beton is online terug te vinden in de webshop. Bij Betongoed hanteren ze zeer scherpe prijzen. Tegen lage verzendkosten kun je ze bij jou thuis af laten leveren, of je kunt ze gratis ophalen bij het ophaalpunt. Kijk rustig eens rond in het aanbod. Heb je vragen of advies nodig over welke maatvoering je nodig hebt? Neem dan gerust contact op met de klantenservice die jou kunnen voorzien van uitstekend advies.

Je vindt misschien ook leuk