Uncategorized

Wat te doen bij acne?

27 februari 2016

Acne is een vervelende huidaandoening waar veel mensen last van hebben. Veel mensen met acne schamen zich er voor. Gelukkig is acne erg goed te verhelpen. Het is wel belangrijk dat je niet zelf allerlei middeltjes gaat gebruiken die de acne zelfs kunnen verergeren. Een gespecialiseerde schoonheidsspecialist(e) kan u veel vertellen over uw acne en een passend advies geven of de acne behandelen.

Wat is acne eigenlijk?
Acne is een ontsteking van de talgklieren die in de huid zitten. Het komt veelal voor op de huid van het gezicht, de rug en de borst, omdat hier de grootste talgklieren zitten. Vaak ontstaat acne door hormonen, wanneer deze de talgproductie stimuleren. Hierdoor kunnen mee-eters en een vettere huid ontstaan. Echter, wanneer er een acne-bacterie in de huid aanwezig is, ontstaan puisten en/of infiltraten: acne. Daarom komt acne veelal voor bij jongvolwassenen in de puberteit.

Help, ik heb acne!
Acne is gelukkig erg goed te behandelen. Bij een goede behandeling ben je zo van je klachten af, en hoef je je niet langer te schamen voor de puistjes. Een schoonheidsspecialist(e) kan, afhankelijk van de ernst van de acne, een behandeling voorschrijven. Wist je dat zo’n behandeling doorgaans zelfs vergoed wordt door de zorgverzekeraar? Lees na in je eigen polis of je daarvoor in aanmerking zou kunnen komen en kies vervolgens voor een erkend schoonheidsspecialist.

Een acne behandeling bij Skinlogics
De specialisten bij huidinstituut Skinlogics zijn onder andere gespecialiseerd in het behandelen van acne. Een huidspecialist zal eerst gaan bekijken hoe ernstig de aanwezige acne is. Aan de hand van deze analyse zal er een persoonlijk advies gegeven worden over een eventuele behandeling. Dit verschilt natuurlijk per huidsoort. Heeft u ook last van acne en wilt u er van af door een specialistische behandeling van een erkend schoonheidsspecialist? Neem dan contact op met Skinlogics, kom eens langs in de salon in Daarlerveen of neem een kijkje op de website.

 

 

Je vindt misschien ook leuk