Uncategorized

Voordelen van elektrische verstelbare boxspring

18 september 2020
voordelen elektrische boxspring

Voordelen van elektrische verstelbare boxspring

Terwijl de traditionele bedden altijd populair zijn, als u uw slaapgebied wilt optimaliseren, overweeg investerend op een regelbare elektrische boxspring.

Wat is een elektrische boxspring? Elektrisch verstelbare bedden kan je precies naar je lichaam afstellen om comfortabel te kunnen slapen. Je hoeft enkel een knopje in te drukken om de hoogte van het bed aan te passen. Ook een goedkope boxspring kan elektrisch verstelbaar zijn. Hieronder hebben we 8 redenen om te kiezen voor een boxspring elektrisch verstelbaar.

  1. Rugpijn verminderen

Een van de meest gewaardeerde voordelen voor de gezondheid van verstelbare bedden is het verminderen van rugpijn. Als je wervelkolom ’s nachts niet goed vastkomt of er veel druk op een deel van je lichaam is, heb je de neiging om wakker te worden met rugpijn. U zijwaarts slapen met een kussen tussen uw benen of gebruik maken van andere methoden om uw pijn te verbeteren – of u uw bed het werk doen. Het verwijderen van de bovenkant van uw bed door 45 graden beperkt uw taille jam. Op dezelfde manier kan het verwijderen van het onderste deel van de basis de druk in het midden van uw wervelkolom verminderen. U de hoogte van het bed aanpassen tot u rugpijn hebt.

  1. Adem gemakkelijker

Veel mensen met slaapapneu of andere ademhalingsproblemen hebben artsen die aanbevelen om te slapen op hoge niveaus. Maar het zetten van vier kussens op een rij, terwijl de rest van je lichaam blijft plat onthult zijn eigen probleem – ernstig ongemak. Een van de belangrijkste voordelen van een verstelbaar bed is dat je de bovenste helft van je lichaam gemakkelijk upgraden naar een positie waar je comfortabel slapen tijdens het openen van je ademhalingspad. Zelfs als u geen regelmatige hulp met ademhalingsdisfunctie nodig hebt, als u probeert om koud of allergisch te slapen, zal een regelbaar bed werken. Het houden van je hoofd rechtop zal verlichten de druk op je sinussen. Als bonus: Je ook minder snurken.

  1. Geniet van veelzijdig comfort

Ben je een selectieve slaper? Als dat zo is, is de elektrische basis iets voor jou. De mogelijkheid om jezelf aan te passen aan de ideale positie betekent dat je altijd een comfortabele richting vinden. Bijna alle slaapposities werken met een verstelbare bedbodem. U uw nek optillen om de schouderspanning en nekspanning op uw rug te verminderen. U uw benen optillen om de druk op uw maag, het bovenste deel van uw lichaam te verminderen. Naast je houdt een lichte helling aan de bovenkant van het bed je hoofd in lijn met je ruggengraat.

  1. Verhoog uw onafhankelijkheid

Voor ouderen is een van de belangrijkste voordelen van verstelbare bedden dat je zelf uit bed komen. Hetzelfde geldt voor iemand die op elke leeftijd gewond is geraakt. Als je moeite hebt om jezelf op te tillen naar de zitpositie om je voeten op de grond te zetten, helpt een verstelbaar bed je veel tijd door te brengen. U de bovenkant van het bed omhoog tillen en vervolgens uw benen zijwaarts schudden. Is dat niet makkelijker om bij je nachtkastje te komen voor je geliefde leven terwijl je over de grond rolt? Dat is wat we denken.

  1. Minder brandend maagzuur

Als u net voor het slapen gaan wilt snacken en vervolgens zuur in uw maag ervaart, u ’s nachts afscheid nemen van uw maagzuur (in ieder geval enkele) met een verstelbaar bed.

Stop met het doorbrengen van uw avond spelen “hartaanval of brandend maagzuur “, en krijg een verstelbaar bed. U stopt met zure reflux sneller dan je zeggen uit te breiden de knoflook . Zelfs een lichte helling kan het zuur uit de buurt van je maag en je voedselpijp houden.

  1. Verbetering van de spijsvertering

Een ander voordeel van de hoek slaap dankzij uw verstelbare bed is het verbeteren van de spijsvertering. Zelfs als je stopt met eten een paar uur voor het slapen gaan, je lichaam loopt nog steeds die frietjes lijn als je drift in de droomwereld. Het houden van uw maag boven je darmen helpt uw spijsvertering soepel te laten verlopen. Platte kanteling kan onderbreken (of op zijn minst vertragen de normale spijsvertering cyclus).

  1. Als je wakker wordt in de ochtend heb je geen hoofdpijn klacht

Word je elke dag wakker met hoofdpijn? Hoewel er vele oorzaken, van stofgang allergieën tand piepen, de boosdoener kan ook worden gespannen in de nek. Een ander voordeel van een verstelbaar bed is om dit dagelijkse probleem te elimineren. Als je op je rug slaapt, kan een goedkope elektrische boxspring het beste zijn wat je voor jezelf doen. Voorzichtig tillen van de bovenkant van je bed releases een deel van de druk op je nek. Je hoofd zal niet te ver achter alsof het op een plat kussen, of het is niet van plan om naar voren en naar beneden geduwd, zoals het kan zijn met een super-hoog kussen.

Je vindt misschien ook leuk