Buiten

De voordelen van een whirlpool

27 februari 2016

Heeft u af en toe de behoefte om even helemaal nergens aan te denken? Wilt u soms even kunnen ontspannen aan de drukte van alledag? Heeft u het gevoel niet helemaal tot rust te kunnen komen? Een bad biedt de oplossing. Nog een stapje verder gaan? Kun uzelf de luxe van een whirlpool en haal de wellness in eigen huis!

Bruisende bubbels
Whirlpools hebben vaak veel massagejets die verstelbaar zijn in sterkte. Zo kunt u zelf de gewenste instellingen bepalen. Krachtige, warme waterstralen maken dat uw lichaam zich helemaal kan ontspannen. De bruisende bubbels maken uw ervaring compleet. Daarnaast is een whirlpool erg gezond. Het bevorderd namelijk de bloedsomloop en maken uw spieren een stuk losser. De perfecte ontspanning na het werken of sporten.

Ontspannen in stijl
Een whirlpool heeft alle luxe in huis die de ervaring nog nét iets specialer maakt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een FM-radio, MP3 of USB-aansluiting te laten inbouwen. Zo kunt u tijdens het ontspannen genieten van uw lievelingsmuziek. Om de sfeer helemaal af te maken kunt u bij een aantal whirlpools zelfs de omgevingskleur aanpassen in de verlichting. Zo kunt u de omgeving creëren die past bij uw stemming van dat moment! Dat is pas echt genieten …

Happybad
Op zoek naar een passende whirlpool die ook nog eens past binnen uw budget? Happybad heeft een uitgebreid en veelzijdig aanbod: van klassieke modellen tot de meest luxe varianten. Heeft u een bad gezien die voldoet aan uw wensen? Ook dan kan Happybad een whirlpoolsysteem inbouwen. Zoek het gewenste model uit en kies vervolgens het gewenste systeem. Hulp nodig of meer informatie? Neem dan contact op met de experts van Happybad. Zij staan graag voor u klaar! Natuurlijk kunt u ook inspiratie opdoen via de website.

 

Je vindt misschien ook leuk