Inrichting

Laat uw trap opknappen

27 februari 2016

Veel trappen zijn wel eens toe aan een opknapbeurt. Een likje verf kan al wonderen doen. Toch kunt u uw trap een geheel nieuwe uitstraling geven, zonder uw oude trap te hoeven slopen: laat uw trap renoveren door middel van eikenhout!

Een prachtig en warm resultaat
Eikenhout is het ideale materiaal om uw trap mee op te frissen. Van eikenhout kunnen namelijk overzettreden gemaakt worden die uw huidige trap een nieuwe uitstraling geven. Eikenhout is niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend duurzaam. Door eikenhout te gebruiken creëert u een warme en natuurlijke uitstraling die makkelijk te onderhouden is. Het maakt niet uit of hoe oud uw trap nou is, wat voor vorm de trap heeft: er is altijd een oplossing voor een traprenovatie met eikenhout.

Creëer één geheel
Een ander voordeel van renoveren met eikenhout is dat u met hout een doorlopend geheel kunt creëren. Zowel met de vloer als tussen de treden. Mark Kruithof, trapspecialist bij ETR Traprenovatie, geeft aan dat het bij het renoveren van een trap van belang is dat de eikenhouten overzettreden mooi in elkaar overlopen door middel van doorgaande lamellen. Dit zijn stroken van ongeveer 9 centimeter breed. In tegenstelling tot gevingerlaste panelen lopen deze lamellen over de gehele lengte door. Gevingerlaste panelen bestaan namelijk uit allemaal losse blokjes. Dit zorgt voor een prachtig resultaat!

Meer informatie?
Kan uw trap ook wel een opknapbeurt gebruiken? Neem dan contact op met ETR Traprenovatie en kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw trap. U krijgt gratis een vrijblijvend advies.

 

Je vindt misschien ook leuk