Inrichting

Breng Kleur aan de werkruimte voor een betere productiviteit!

6 juli 2018

We weten allemaal dat kantoorwanden een beetje saai kunnen zijn. Hoewel zeker veilige keuzes, witte muren met neutraal gekleurde meubels voelen vaak demotiverend en leeg van persoonlijkheid. Je zal verbaasd zijn hoeveel sommige simpele kleuren je ruimte zullen beïnvloeden en creativiteit en samenwerking zullen bevorderen.

Bekijk onze tips om jouw kantoorruimte van saai naar fantastisch te laten evolueren!

  1. Onderneming Kleuren

Weet je niet zeker waar je moet beginnen met het toevoegen van kleur? Zoek niet verder dan je eigen merk. Uw logo en merkkleuren hebben vaak al een leuk kleurenpalet, dus waarom zou je ze niet integreren in je kantoorontwerp? Zo zie je in het CoolBlue kantoor overal de blauwe en oranje kleuren terug.

  1. Fel gekleurde meubels

Naast het opfleuren van uw ruimte, zal meubilair in speelse kleuren ook uw stemming opfleuren, waardoor het verbeteren van je werk ethiek! Zo’n accent meubel toevoegen is een makkelijke manier om een groot statement te maken. Niets grouw aan dit kantoor! Ook al is het bijna alleen maar wit en grijs brengt de gele bank genoeg kleur om de boel wat levendiger te maken.

  1. Gekleurde vloeren

Als felle meubels niet helemaal je ding zijn, hou ze in neutrale kleur en kleur de vloeren in plaats daarvan! Dit gaat verder dan je basis accenten. Ga gek met leuke tapijten, of zelfs schilderen van de vloeren!

  1. Grafische muren

Zulke muurschilderingen zijn perfect om de persoonlijkheid en waarden van uw bedrijf in de ruimte zelf te implementeren.

  1. Kunst Afdrukken

Een schilderklus niet in de kaarten voor uw kantoorruimte? Verhoog de aandacht met de muren met kleurrijke kunst prints in plaats daarvan! Laat bezoekers geïnspireerd worden en maak van je kantoor als een kunstgalerie. Het is een top manier om die muren te laten knallen!

Nog een goede manier om de sfeer op kantoor te vergroten is je werknemers bedrukte bedrijfskleding laten dragen. Op die manier wordt de huisstijl naar voren gebracht en stralen je werknemers ook nog eens meer autoriteit uit.

 

Je vindt misschien ook leuk