Inrichting

Tips voor een snelle restyling: met muurstickers!

4 april 2016

Wil je je kamer een nieuwe look geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Of denk je dat een metamorfose veel tijd kost? Graag vertellen we je hoe je op een snelle en makkelijke manier jouw kamer een ander uiterlijk geeft. Namelijk met muurstickers!

Er zijn diverse aanbieders van muurstickers. Wij lichten hier vandaag graag Muurstickerspecialist.nl uit. Bij deze online shop vind je een uitgebreide collectie originele muurstickers en teksten voor op de muur. Muurstickerspecialist.nl deelt ook graag wat tips met je om te zorgen dat je de juiste muursticker voor jouw interieur vindt.

Muur stickers voor elke kamer

Met muur stickers kun je handig een persoonlijke sfeer in je kamer creëren. Elke sticker brengt namelijk een andere look en feel in de ruimte. In het brede aanbod van stickers vind je daarom voor elk vertrek wel een sticker. Of je nu dus een woonkamer of juist de studeer- of kinderkamer wilt omtoveren, er is altijd iets passends te vinden. Wist je trouwens dat ook eigen ontwerpen mogelijk zijn? Heb je een mooie spreuk of ander ontwerp gezien waar je een sticker van wilt laten maken? Ook hiermee kan Muurstickerspecialist.nl je verder helpen.

vlinder

Tips voor het kiezen van de juiste muursticker

Hoe zorg je er nu voor dat je tussen al die stickers de juiste voor jouw muur vindt? Graag zet Muurstickerspecialist.nl een aantal tips voor je op een rijtje.

  • Wil je je kamer in een bepaalde stijl inrichten? Kies een muursticker die hierbij aansluit. Als je bijvoorbeeld een wereldse sfeer in de kamer brengt, past een skyline van een grote stad of een wereldkaart muursticker heel goed. En in een relaxruimte plak je bijvoorbeeld een boeddha muursticker op.
  • Kies jij voor de trendkleuren van dit jaar in je kamer? Selecteer dan een kleur voor de sticker die hierbij aansluit. Je kunt bij muurstickerspecialist.nl namelijk zelf de kleur van de sticker kiezen.
  • Bepaal vooraf of je een grote aandachtstrekker in de kamer wilt of juist op zoek bent naar een klein accent. Doordat muurstickers in allerlei formaten beschikbaar zijn en je zelf de maat kunt kiezen, ontvang je een sticker die perfect in jouw kamer past.
  • Voor een unieke look op de muur kun je ook verschillende interieurstickers combineren. Of ga voor een design dat uit meerdere delen bestaat. Met een patroonsticker van bijvoorbeeld cirkels of sterren die je naar eigen inzicht op de muur kunt plakken, creër je je eigen ontwerp.

wereldkaart

Op zoek naar meer inspiratie? Muurstickerspecialist.nl vertelt je graag meer over muurdecoratie met stickers. En natuurlijk kun je ook gelijk op de website een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment. Weet je al hoe je je kamer wilt inrichten? Zoek dan meteen jouw favoriete ontwerp uit.

Je vindt misschien ook leuk