Gezelligheid, Keuken, Sfeer

Rolgordijnen voor in de keuken

25 februari 2016

De keuken is voor iedereen een belangrijke ruimte in huis en daarom moet het een goede sfeer uitstralen. Een keuken moet functioneel, maar ook gezellig zijn. Daarnaast is het van belang dat er voldoende licht in een keuken komt, zo kun je het goed zien als je eten aan het bereiden bent en daarnaast geeft het een open uitstraling.

Lichtdoorlatende rolgordijnen voor in de keuken

Rolgordijnen zijn ideaal als raamdecoratie, omdat ze gemakkelijk te monteren en bedienen zijn. Rolgordijnen staat bekend om hun functionaliteit en tegenwoordig zien rolgordijnen er ook nog eens mooi uit.  In de keuken zijn lichtdoorlatende rolgordijnen een goede keuze omdat er wel wat licht binnen komt, maar je niet door de stof heen kunt kijken. Zit je raam in de keuken dus aan de straatkant? Dan is het aan te raden om lichtdoorlatende rolgordijnen op te hangen

Transparante rolgordijnen voor in de keuken

De meeste mensen hebben liever zoveel mogelijk licht in de keuken en dan zijn transparante rolgordijnen ideaal. De transparante stoffen geven voldoende licht door en geven je keuken een mooie uitstraling. De beschikbare kleuren van transparante rolgordijnen zijn rustige en natuurlijke kleuren, kleuren die je ook vaak in de keuken terugziet. Zit je keuken niet aan de straatkant dan worden transparante rolgordijnen zeker aangeraden.

Duorolgordijnen voor in de keuken

Vind je rolgordijnen niet chique genoeg en wil je een luxe uitstraling geven aan je keuken? Kies dan voor duorolgordijnen, de nieuwe trend raamdecoratie zie je steeds vaker en dat is niet zo gek. Het geeft een mooie uitstraling aan je ruimte, maar ze zijn gemakkelijk te bedienen en onderhouden. Het rolgordijn bestaat uit banen van vitrage stof en verduisterende stof en zo kun je zelf bepalen hoeveel licht er binnen komt. Het is ideaal voor in de keuken en zeker als je ook je privacy wilt behouden.

Je vindt misschien ook leuk