Buiten

Checklist voor als je net verhuist bent

29 oktober 2018

Ben je net verhuist en ben je bang dat je door de drukte wat vergeten bent? Geen probleem. Het gebeurt regelmatig dat er tijdens of na een verhuizing een hoop zaken over het hoofd worden gezien. Met alle drukte die mee komt met een verhuizing is dat ook niet gek. Maar die zaken moeten nog wel geregeld worden. Hier vind je een aantal zaken die je wellicht gemist hebt

 

Een nieuwe sportvereniging

 

Wellicht ben je een sporter en woon je niet meer in de buurt van je oude sportvereniging. Dan is het noodzakelijk dat je snel een nieuwe club vindt. Ga zo snel mogelijk op zoek in de buurt voor jou ideale vereniging. Voor standaard sporten zoals: voetbal, hockey, tennis en fitness is zo een nieuwe club gevonden. Maar als je op een sport zit die niet zo algemeen is dan is het van belang dat je zo snel mogelijk zoekt naar een nieuwe organisatie. Voordat je het bent verleerd!

 

De buurt leren kennen

 

Heb je al tijd genomen om de buurt en haar mensen te leren kennen? Wanneer je verhuist is het handig om gelijk kennis te maken met de buurt, de winkels en de mensen. Bewoners waarderen het vaak als je even komt kennis maken of laat weten dat je nieuw bent in de wijk. Hoe sneller je dit doet hoe sneller je helemaal geïntrigeerd bent in je nieuwe woonplaats.

 

Internet en tv

 

Kijk gelijk wanneer je verhuist bent naar een nieuwe tv en internet aanbieder. Dit wordt vaak over het hoofd gezien en kan leiden tot een wel erg stil huis wanneer je niet op tijd alles hebt afgesloten. Verstandig is om alle aanbieders in de buurt rustig te vergelijken zodat je de beste deal kan krijgen bij jou in de buurt.

Je vindt misschien ook leuk