Buiten, Gezelligheid

Vijf redenen om te kiezen voor tuinkussens van KUSzzz

20 juni 2016

De zomer staat voor de deur, tijd om lekker in je tuin te loungen en te genieten van het zomerweer. Want wat is er nou leuker dan heerlijk barbecueën met vrienden/familie en vervolgens helemaal tot rust komen op een ligbedstoel of een loungeset.

Om echt te kunnen ontspannen op je loungeset of ligbedstoel zijn kwalitatieve kussens op maat een must have. Hoewel het online aanbod aan kussens voor je tuin enorm is, sommen we in dit artikel vijf redenen op om te kiezen voor kwalitatieve outdoor kussens op maat van KUSzzz.

Weerbestendigheid

Kussens van KUSzzz zijn weerbestendig door de speciale coating en het gebruik van bepaalde kunststoffen en kunstleren. De kussens zijn waterdicht of waterdoorlatend, waardoor de kussens niet alleen langer mee gaan maar je ze ook niet steeds naar binnen hoeft te halen wanneer er even een bui aankomt.

Onderhoudsvriendelijk

 Wanneer je kiest voor KUSzzz is het onderhoud van je kussens gemakkelijk en effectief. De speciale behandeling zorgt ervoor dat de kussens vrijwel geen vuil absorberen, hierdoor blijven ze langer ‘nieuw’ en schoon. Wanneer er op de een of andere manier toch een vlek ontstaat kan KUSzzz jou adviseren over speciale schoonmaakmiddelen.

Kleurechtheid

Vaak verliezen buitenkussens hun kleur na een zomer of twee. De kussens van KUSzzz kunnen voor een lange tijd blootgesteld worden aan zonlicht zonder hun kleur te verliezen. De stoffen zijn gemaakt van in de vezel geverfd materiaal waardoor deze tegen wind, regen, zonlicht en vochtigheid bestand zijn.

Specialistische afwerking

Kussens van KUSzzz worden met de hand in elkaar gezet en professioneel en grondig gecontroleerd op naden en draadjes. Daarnaast gebruikt KUSzzz voor de bekleding enkel hoogwaardige materialen zoals Dacron.

Persoonlijke service

Bovenop de kwaliteit van de kussens speelt de persoonlijke service ook een grote rol bij KUSzzz. Wanneer je een afspraak maakt komen zij vrijblijvend bij jou langs om je meubels op te meten en advies te geven over het type kussens evenals de kleur. Daarbovenop komen zij daarna langs met de kussens om ervoor te zorgen dat deze daadwerkelijk perfect passen en u te adviseren.

Je vindt misschien ook leuk