Buiten

Maak de styling van uw huis compleet: kies de juiste schutting

10 oktober 2019

Misschien is het iets wat je snel vergeet, maar de styling van je huis loopt naar buiten. Je tuin is ook een onderdeel van je interieur: je schutting vormt daarbij de ware eyecatcher. Het kiezen van een schutting is dan ook een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij de styling van je huis. Een schutting biedt je privacy en verbindt buiten met binnen.

 

  • Verbind buiten met binnen door een unieke schutting 

Vroeger was een schutting eigenlijk gewoon een simpele afscheiding die de erfgrens aangaf. Er kwam weinig styling bij kijken en het was vooral een praktische toepassing. In de huidige tijd is een schutting maatwerk en bepaalt het voor een groot gedeelte de look and feel van je tuin. Op populaire media als Pinterest worden talloze ideeën gedeeld over hoe je een schutting zo kunt maken dat deze buiten met binnen verbindt en je jouw woonstijl doortrekt naar buiten. We raden je dus aan om echt even wat tijd uit te trekken om tot jouw perfecte schutting keuze te komen. Wat voor een materiaal wil je bijvoorbeeld gebruiken? Wil je een strakke look kies dan bijvoorbeeld voor beton. Een wat natuurlijkere uitstraling? Kies dan voor een houten schutting. 

 

  • Mogelijkheden genoeg bij het kiezen van een schutting

De tijd dat een schutting zorgt voor een hokkerige uitstraling is dus gelukkig voorbij. Je hebt heel veel keuzemogelijkheden. Schuttingservice.nl is zo’n bedrijf dat meebeweegt met de maatschappelijke veranderingen en inspeelt op trends. In de schuttingbranche wordt er steeds vaker met nieuwe materialen gewerkt waardoor er dus veel diversiteit ontstaat en zijn er diverse combinaties mogelijk. Wat dacht je van hardhout, geïmpregneerd hout of beton in combinatie met zachthout en douglas hout. 

 

  • Zelf de touwtjes in handen? 

We hebben allemaal graag zelf de touwtjes in handen en dat is ook goed. Het is immers jouw tuin, jouw schutting en je wilt jouw stijl duidelijk naar voren laten komen. Toch is het een heel goed idee om het plaatsen van de schutting aan een echte vakman over te laten. Ons advies is dus om eerst zelf genoeg ideeën te verzamelen en na te denken hoe je jouw binnen met buiten kunt gaan verbinden. Verdiep je vervolgens in de regelgeving die komt kijken bij het plaatsen van een schutting (deze verschilt per gemeente). Denk na over welk materiaal je wilt gaan inzetten, dit bepaalt uiteindelijk de uitstraling van je tuin. Heb je dit helder voor jezelf ga dan samen met Schutting Service aan tafel zitten. Deel jouw ideeën en laat hem het ontwerp maken en de schutting op vakkundige wijze plaatsen zodat je verzekert bent van jaren plezier. 

 

Een keuze gemaakt?

Deel met ons je resultaat! 

Je vindt misschien ook leuk