Uncategorized

De ideale plek voor uw kinderen

11 oktober 2019

Iedereen kent het, de rommel die achtergelaten wordt door één van uw kinderen. Is hier geen oplossing voor? Vaak lukt het na een aantal jaar blijven zeggen, ruim dat eens op wel, maar wat nou als er een andere oplossing is. Denk aan een tuinhuis of blokhut waar u uw kinderen een eigen plek kunt gaan geven waar ze hun eigen gang kunnen gaan. De rommel die gemaakt wordt, is een last voor uw kinderen en niet voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden lees dan snel verder!

Indeling

De indeling van uw tuinhuis is erg belangrijk omdat hier natuurlijk veel bij komt kijken. Het moet natuurlijk wel groot genoeg zijn en er moet ook nagedacht worden over de bescherming van het tuinhuis. Wilt u een tuinhuis met een plat dak of toch liever met een schuin dak, wilt u er glazen deuren in hebben of lijkt het u makkelijker om er houten deuren te nemen. Voor in de koudere maanden en in de winter moet er goede isolatie in het tuinhuis komen. Ook de vloer moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn zodat er veilig op gespeeld kan worden. Er zijn dus verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden. Uiteindelijk moet het een tuinhuis worden waar uw kinderen graag naar toe gaan zodat ze een eigen plekje hebben waar ze kunnen genieten.

Eigen ontwerp

Ook kunt u kiezen om een eigen tuinhuis of blokhut te ontwerpen. Dit is handig om zeker te weten dat het een tuinhuis wordt die perfect in uw tuin past. Via onze 3D-configurator kunt u het perfecte ontwerp samenstellen. U kiest zelf alle maten, de deuren en ramen en de bescherming. U wordt door middel van eenvoudige stappen door de gehele configurator geleid waardoor u met hulp alles gemakkelijk kunt vinden.

 

Lijkt het u nou ook wat om een eigen ontwerp te maken met onze 3D-configurator? Kijk dan snel op onze site en bekijk wat er allemaal mogelijk is voor u.

Je vindt misschien ook leuk