Uncategorized

Hoe creëert u de perfecte plek?

11 oktober 2019

Het tuinhuis staat er maar hoe kunt u nou de perfecte plek voor in de zomer en winter creëren waar u altijd terecht kunt? Er zijn verschillende opties waar u aan kunt denken. Denk bijvoorbeeld aan een opslagplaats of een werkruimte in uw tuinhuis. Is dit in de zomer en winter net zo toegankelijk of kunt u er alleen terecht in de zomer? In deze blog nemen wij u mee hoe u de perfecte plek kunt creëren in de zomer en winter.

De verschillende opties

U kunt denken aan verschillende opties. Zo wordt een tuinhuis tegenwoordig voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt. Sommige gebruiken het tuinhuis als tweede woonkamer waardoor u op twee plekken tegelijk tv kunt kijken. Een andere veel voorkomende optie is dat het tuinhuis gebruikt wordt als materiaalhok of als een soort schuur. Waar u gereedschappen kunt ophangen en ander groot materiaal kwijt kunt.

Hoe kunt u nou in de koude wintermaanden en in de warme zomermaanden gebruik blijven maken van uw tuinhuis? Hier heeft u een aantal opties en tips. Zorg ervoor dat uw tuinhuis beschikt over goede isolatie waardoor in de zomer de warme lucht zoveel mogelijk buiten blijft en in de winter zorgt de isolatie ervoor dat de warme lucht die u binnen creëert niet naar buiten kan. Zorg voor voldoende verwarmingsmogelijkheden en in de zomer voor genoeg verkoelingsmogelijkheden. Denk hierbij aan warmtelampen, of een ventilator. Ook een veranda voor in de zomer is een goede optie voor velen.

Uw eigen ontwerp

Lijkt het u nou ook een goed idee om een eigen tuinhuis te gaan ontwerpen? Kijk dan een op onze site naar onze 3D-configurator en ontwerp uw eigen tuinhuis. U wordt heel eenvoudig door de gehele configuratie heen geleid en zo krijgt u uiteindelijk uw 3D ontwerp te zien. Nog steeds niet overtuigd? Bekijk alle mogelijkheden op onze site of neem eenvoudig contact met ons op!

Je vindt misschien ook leuk