Slaapkamer

Verras uw zoon of dochter met een nieuwe stijl voor aan de muren

15 maart 2017

Wat is er leuker voor uw zoon of dochter dan een stoere kinderkamer met prachtig behang op de muren? Er zijn tegenwoordig verschillende webwinkels die speciaal kinderbehang aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan kinderbehang in het thema van een bepaalde kinderfilm, behang met een leuk patroontje, behang wat aansluit bij de sport van uw kinderen, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om het kinderbehang in de badkamer te gebruiken, mits u kiest voor glasvliesbehang! Kijk eens rond in de webwinkels die kinderbehang aanbieden om te zien welk type behang het beste bij de kinderkamer in uw woning past.

 

Verschillende soorten kinderbehang

Kinderbehang wordt zoals reeds beschreven in verschillende soorten aangeboden. De meest populaire soorten kinderbehang voor jongenskamers zijn bijvoorbeeld behang in het thema voetbal, behang in het thema auto’s, of bijvoorbeeld behang rond de film “Cars”! Voor meisjes zijn het name het behang met paarden, behang met prinsessen, of behang van de film “Frozen”, die momenteel erg populair zijn. Door het grote aanbod aan behang op internet vindt u vrijwel zeker een type behang wat aansluit bij de interesses van uw kind.

 

Tip: bekijk de verschillende soorten behang vooraf samen met uw kind, om te polsen welke soort behang uw zoon of dochter het leukst vindt.

 

Het voordeel van behang in de kinderkamer

Een kind kan razendsnel van mening veranderen, waardoor het behang op de muur van de kinderkamer over een jaar misschien al niet meer leuk is. Wanneer u de muren van uw kinderkamers ieder jaar opnieuw zou moeten schuren om deze nog eens te kunnen verven, zou u veel tijd kwijt zijn. Het behangen van muren gaat vaak aanzienlijk sneller, omdat u het behang over een vorige laag behang kunt plakken. Daarbij is het behang eenvoudig te verwijderen als u een muur later alsnog wilt verven.

Je vindt misschien ook leuk