Design

Het interieur van een badkamer bepalen

20 maart 2017
Indeling Badkamer

Is je badkamer verouderd of toch net nieuw? Wellicht kan je badkamer dan wel een goede update op stylings gebied gebruiken. Het inrichten van een badkamer is moeilijker dan het lijkt. Factoren als de oppervlakte, gebruik van kleuren en je smaak terug laten komen zijn allemaal zaken om rekening mee te houden. Wij helpen je daarom om de keuze een stuk makkelijker te maken.

Indeling van de badkamer


Uiteraard is het van belang om te kijken hoe groot je badkamer is en te kijken welke ruimtes onderbelicht blijven bij het aankleden van de badkamer. Het is verstandig om een goede balans te vinden tussen het praktisch benutten en het mooi aankleden van de badkamer.

Allereerst vul de ruimte praktisch in en zorg dat de badkamer goed aansluit bij jouw behoeftes. In sommige gevallen bevindt het toilet zich ook in de badkamer. Kies daarom voor een toilet dat goed aansluit bij je douche en wastafel, zodat het een geheel is en naar jouw smaak.

Nadat je badkamer praktisch, als het ware één geheel is en volledig in je behoefte is voorzien wordt het tijd om de badkamer in te richten met mooie en leuke badkameraccessoires. Natuurlijk blijft dit ook een moeilijke keuze, omdat bijvoorbeeld het handdoekenrek moet matchen qua kleur met de douche, wastafel en/of het toilet. Je kan dan het beste vasthouden aan hetgeen wat al in de badkamer aanwezig is en deze uitbreiden met badkameraccessoires die hiermee matchen. Een merk met mooie badkameraccessoires is bijvoorbeeld Aquanova, welke zeer veel verschillende series heeft.

Hoe pak ik het inrichten van de badkamer aan?

Het is belangrijk dat de badkameraccessoires matchen met het interieur. Vaak gaan mensen overhaastte beslissingen nemen en kopen daardoor spullen die de badkamer een onrustige sfeer geven. Wij adviseren je daarom om vast te houden aan één stijl en deze geleidelijk aan uit te breiden met accessoires. Uiteindelijk zal je zien dat je na verloop van de tijd de badkamer hebt gecreëerd, waar jij je thuis in voelt. Mocht je nog leuke badkameraccessoires nodig hebben, neem dan eens een kijkje op Badkamerstore.nl.

Interieur badkamer

Je vindt misschien ook leuk