Design, Styling, Trends

Deze oude trends komen langzaam weer terug

21 september 2017

Oude trends vergaan vaak nooit helemaal! Op het moment dat iedereen denkt dat een trend verleden tijd is, keert deze plotseling weer terug. Kijk bijvoorbeeld naar kledingtrends uit de jaren ’80, die nu langzaam terug lijken te keren onder bepaalde groepen. Of wat te denken van verschillende interieurtrends? In dit artikel belichten we een aantal van deze interieurtrends, die je woning een geheel nieuwe uitstraling kunnen geven.

Tip: koop regelmatig kleine accessoires voor een scherpe prijs, om je woon- of werkkamer regelmatig van nieuwe interieurimpulsen te kunnen voorzien. Zo blijft de kamer je boeien, wat bijdraagt aan de sfeervolle uitstraling van deze kamers!

Industriële elementen steeds vaker in interieurs

Een van de trends die verleden tijd leek te zijn maar inmiddels terug is, zijn de industriële meubels die in steeds meer interieurs gebruikt worden. Je kunt industriële elementen op verschillende manieren aan je interieur toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een mooi industriële kast in de keuken, waaraan je leuke kruidenpotjes of keukengerei kunt hangen. Een industriële kast past niet alleen in je interieur, maar biedt je daarbij ontzettend veel extra ruimte. Ook het gebruik van industriële lampen is weer helemaal hip! Op welke manier verwerk jij een industrieel tintje in het interieur van je verschillende kamers?

Meer groen in je woning verwerken

Naast het gebruik van industriële meubels, lijken ook planten aan populariteit te winnen. Er zijn zelfs interieurstilisten die voor complete botanische kamers kiezen, waarin zij planten op verschillende manieren verwerken. Zo wordt de muur voorzien van een mooi groen behang, worden er grote kamerplanten aan de randen van de kamers geplaatst om een knusse sfeer te creëren, enzovoorts.

Planten geven je ruimtes niet alleen een unieke uitstraling, maar dragen ook nog eens bij aan de zuurstofvoorziening in je kamers! Reden genoeg om het gebruik van meer planten in huis te overwegen.

Je vindt misschien ook leuk