Trends

Grootse woonplannen? Wij maken er werkelijkheid van!

31 mei 2018

Een eigen haard is goud waard. Dat weten wij bij Groothuisbouw maar al te goed. Ons bedrijf is gevestigd in Emmeloord maar door het hele land hebben wij alleen in de afgelopen jaren al 2000 woningen mogen realiseren! Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van hoge kwaliteit huizen, mag je dan ook volop op onze kunde vertrouwen.

Onze ontwerpen zijn gebaseerd op de standaard modellen die je via onze website kunt bekijken. Deze worden verder aangepast aan de hand van jouw inbreng! Alleen op die manier kunnen we jouw droomhuis tot stand brengen. De tevredenheid van onze klanten staat dan ook helemaal centraal bij Groothuisbouw.

Heb je altijd al je eigen huis willen bouwen? Wij maken het mogelijk!

Neem het heft in eigen hand

Groothuisbouw is in heel Nederland actief om droomwoningen te realiseren. En dan hebben we het niet over onze ideale stek maar die van jou! Jij kiest namelijk het type woning dat je wilt, evenals de indeling ervan. Ook de uitvoering, afwerking en vlakverdeling worden door jou bepaald. Zo krijgt jouw nieuwe huis precies het uiterlijk en het interieur dat je voor ogen hebt.

Wij hebben bovendien ervaring met ieder type woning dat je maar kunt bedenken. Elk soort huis hebben we al meerdere malen mogen bouwen, telkens met grote klanttevredenheid als resultaat. Omdat je pas ná oplevering betaalt, hoef je je om de financiën geen zorgen te maken terwijl we bezig zijn met het realiseren van jouw droompaleis.

Om alle mogelijkheden te bespreken ben je van harte welkom om ons te komen bezoeken in Emmeloord. Hier ben je in de gelegenheid om op je gemak alle vijf onze modelwoningen van binnen en buiten te bezichtigen voor een goede indruk. Bekijk je onze opties liever vanuit het comfort van je woonkamer? Aarzel dan niet en vraag gratis ons huizenboek aan!

Je vindt misschien ook leuk