Buiten

Je tuin goed beveiligen

5 juni 2018

Niemand wil inbrekers in het huis, en dat wil je ook zeker niet door middel van een entree via de tuin. Daarom schrijven wij dit artikel om wat meer tips te geven om je huis veilig te houden. Daarentegen moet je huis ook nog steeds goed beveiligd zijn. Denk hierbij aan dat je goede sloten op ramen en deuren hebt.

 

Licht

Licht blijft toch een van de belangrijkste en makkelijkste versie om je huis te beveiligen. Zeker degene met bewegingssensor. Een lamp waar je langsloopt die dan aanspringt, schrikt vaak beveiligers af. Andere mensen kunnen namelijk ook zien dat het licht aanstaat.

 

Hekken

Opklimbeveiliging is ook een optie in je tuin. Dit zodat mensen niet zomaar over het hek of muurtje van je tuin kunnen klimmen. Het is voor inbrekers een eitje om over het hek heen te klimmen en voor je het weet zitten ze al in je tuin. Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden voor spijlen op je muur. Zo kun je bijvoorbeeld voor speciale strips met openstaande scherpe punten gaan.

 

Grind

Grind maakt vaak een hoop lawaai wanneer iemand erop loopt. Dat is opzich wel algemeen bekend. Maar het is een goedkope en makkelijke manier om je huis te beveiligen omdat het juist zoveel lawaai maakt wanneer je eroverheen loopt. Hoe langer je er vaak ook woont, hoe meer je gewend raakt aan de aan de geluiden rondom je huis dat wanneer je iets hoort wat niet klopt het je juist opmerkt.

 

Beveiligingscamera’s

Wanneer je een breder budget hebt om te besteden zijn beveiligingscamera’s zeker een must voor je tuin. Je kunt ze neerhangen rondom heel je huis om inbrekers in de gaten te houden. Hiermee kun je achteraf met een beetje geluk achterhalen wie er in jouw huis heeft rondgewandeld.

Hopelijk kun je met deze tips je huis wat beter beveiligen tegenover dieven. Heb je nou nog meer tips en tricks nodig voor jouw woning? Kijk dan even op tuinplek of woonkanjer voor de leukste trends van het moment.

Je vindt misschien ook leuk