Trends

Nooit meer een vies huis met een robotstofzuiger

8 juli 2022

Een huis met veel stof en vuiltjes ziet er niet alleen onverzorgd uit maar is ook niet goed voor de gezondheid. Woningen langs een snelweg, weg of in een stad hebben vaak last van fijnstof. Wanneer je het huis hebt schoongemaakt zit de stof er na 2 uur weer. Dit kan frustraties opleveren ook omdat het huis schoonmaken een klusje op zich is. Met een robotstofzuiger hoef je hier nooit meer druk om te maken!

Stel de robotstofzuiger in met een app

Doordat de robotstofzuiger met een applicatie te bedienen is, is het heel makkelijk om ervoor te zorgen dat je altijd een schoon huis hebt. Je stelt de stofzuiger in via de app en kan ervoor kiezen om ook nog eens een leuke naam te geven. Vervolgens kan je een heel schema instellen met de tijd en de datum waarop je wil dat het huis schoongemaakt wordt. Een basic robotstofzuiger zal het meeste vuil weghalen en vervolgens weer netjes terug gaan naar de oplader. Maar als je kiest voor een luxe robotstofzuiger met een dweilfunctie bijvoorbeeld word je huis niet alleen gestofzogen, maar ook nog eens gedweild.

De robotstofzuiger is diervriendelijk

Ook voor de huishoudens met dieren die misschien nog niet overtuigd zijn van een robotstofzuiger omdat hun lieve vriendje het eng vind. Maak je geen zorgen! De meeste robotstofzuigers zijn diervriendelijk. Ze maken vrijwel geen geluid en na een tijdje zullen de huisdieren eraan gewend zijn. Ook hebben ze voldoende zuigkracht om alle honden en kattenharen op te zuigen. En ben je hier dus van verlost.

Combineer de robotstofzuiger met een steelstofzuiger

Wat een powercombinatie is het toch ook! Iedere schoonmaakfreak zou een gat in de lucht springen als ze een robotstofzuiger of een steelstofzuiger als cadeau zouden krijgen. Want met deze combinatie heb je nooit meer een vies huis. En wist je dat je ook een steelstofzuiger kan gebruiken om je bank of auto mee schoon te maken? Hartstikke handig toch! De Xiaomi Dreame V11 is een zeer populaire steelstofzuiger met een krachtige zuigkracht en een accu waar je U tegen zegt. Je kan de steelstofzuiger gebruiken om het gehele huis schoon te maken of enkel voor de hoekjes waar de robotstofzuiger niet is geweest.

Je vindt misschien ook leuk