Trends, Woonkamer

Thuis op de bank je nieuwe interieur bestellen

14 maart 2016

Wie kijkt er nu nog in die papierverslindende folders die elke week de bus in komen. Plak die Ja-Nee stikker (of Nee – Nee Sticker) en ga digitaal. Want digitale folders zijn de toekomst. Zelf bepalen wat je wilt zien en niet opgezadeld worden met bergen oud papier, lekker en eenvoudig op de bank.

Jij bepaalt

Verschillende website verzamelen inmiddels folders digitaal, zodat jij zelf kunt bepalen wat je wilt zien. Je kunt zelfs zoeken in folders, ben je opzoek naar een nieuwe televisie. Geen probleem zoek en je vindt snel de meest actuele deals. De folder open je eenvoudig op je Laptop, Smartphone of Tablet en je kunt vaak ook direct online bestellen. Je hoeft vaak niet eens de deur uit en je bestelling wordt aan de voordeur geleverd.

Zet je app aan het werk

De techniek gaat snel en maakt het je gemakkelijk. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig apps laten zoeken naar een artikel waar je mogelijk interesse in hebt en jij krijgt een berichtje als deze in de aanbieding is. Handig als je opzoek bent naar de beste deal voor luiers, opzetborstels, stofzuigers en zelfs de pindakaas van Calve. Je bespaart tijd, geld en moeite en krijgt eenvoudig de beste deal voorgeschoteld. En die tijdwinst en geldwinst kun je aan leuke dingen besteden zoals puzzelen, of sporten.

Zo vindt je de beste deal via je smartphone:

  • Download de app van Spotta en of Scoupy
  • Stel in waar je naar opzoek bent
  • Wacht tot je een melding krijgt
  • Maak je deal als de prijs goed is

De apps van Scoupy en Spotta kun je gratis downloaden via de appstore of google play store.

Je vindt misschien ook leuk