Trends

Glas vervangen met perfecte afwerking?

16 april 2019

Wil je jouw glas niet zomaar laten vervangen, maar verwacht je een perfecte afwerking? Dan kun je glaszetter Van der Have Glas bellen om jouw kapotte glas te verwijderen en nieuw glas te plaatsen. De vakmannen van Van der Have Glas hebben jaren ervaring in het vak en kunnen alle soorten glas met een perfecte afwerking plaatsen. Bovendien werken zij altijd volgens de strenge NPR richtlijnen. Bij Van der Have Glas ben je dan ook gegarandeerd van een perfect eindresultaat.

Je glas laten vervangen in Barendrecht? Lees onze tips!

Is een van je ramen gesneuveld, bijvoorbeeld door de voetbal van de buurjongen? Blijf dan niet te lang met de scherven zitten, maar neem contact op met een glashandel in Barendrecht om jouw kapotte glas te vervangen. In dit artikel geven we enkele tips om jouw glas op de juiste manier te laten vervangen, door een ervaren en betrouwbare expert.

Geef je huis een upgrade

Door de jaren heen is glas flink ontwikkeld. Vroeger hadden de meeste woningen dun enkelglas, tegenwoordig hebben moderne huizen extra duurzaam dubbelglas. Heeft jouw huis nog enkelglas? Dan kun je dit moment aangrijpen om het dunne enkelglas te laten vervangen door dik en isolerend dubbelglas. Het is vervelend dat een van je ruiten gesneuveld is door de voetbal van de buurjongen, maar je kunt dit ook zien als een kans om jouw huis een upgrade te geven.

Vraag om advies

Weet je niet zo goed welk glas je moet laten plaatsen? Benader dan een expert en vraag hem om advies. Een expert kan je niet alleen meer vertellen over de verschillende soorten glas, maar kan je bovendien adviseren welk glas het beste bij jou en jouw huis past. Met het advies van een expert weet je zeker dat je een goede investering doet.

Laat je glas plaatsen door een expert

Je kunt een expert alleen benaderen voor advies, maar je kunt hem ook vragen jouw nieuwe glas direct te plaatsen. Heb je zelf nog nooit glas geplaatst? Dan raden wij je zeker aan om een professional in te huren voor het vervangen van je glas. Het vervangen van glas is namelijk niet eenvoudig, zeker niet als het oude glas kapot is. Huur je een expert in, dan weet je zeker dat jouw glas op de juiste manier vervangen wordt. Bovendien krijg je bij het inhuren van een expert gegarandeerd een perfecte afwerking, voor een mooi eindresultaat.

Glas laten vervangen met 10 jaar fabrieksgarantie

Als je een expert inhuurt voor het vervangen van jouw kapotte glas, wil je natuurlijk wel lang plezier hebben van deze investering. Bel je Van der Have Glas om jouw kapotte glas te laten vervangen, dan weet je zeker dat je hier jaren plezier van hebt. Van der Have Glas geeft namelijk altijd minimaal 10 jaar fabrieksgarantie. Ook krijg je bij Van der Have Glas altijd een inmeetgarantie.

Je vindt misschien ook leuk