Vakantie

Je vakantie thuis vieren

19 september 2016

Veel Nederlanders trekken tijdens de zomervakantie naar het buitenland, om daar de zon en het strand op te zoeken. Wist je dat het ook in Nederland prima vertoeven is tijdens de vakanties? Nederland heeft fraaie bossen om te fietsen en te wandelen, de Nederlandse kust heeft mooie zandstranden om te ontspannen in de zon en je kunt naar verschillende bezienswaardigheden gaan. Denk aan een museum, een pretpark, enzovoorts. Door niet op vakantie te gaan in het buitenland kun je veel geld besparen. Een vakantie kost immers al snel een paar honderd euro. Dit geld kun je gebruiken om je vakantie thuis nog leuker te maken, door bijvoorbeeld te investeren in een zwembad.

Een zwembad in je eigen tuin

Zeker op de warmste dagen in de zomer is het heerlijk om even bij te komen en de verkoeling van een zwembad op te zoeken. Wanneer je geen zwembad in de buurt hebt, of wanneer je liever in een rustige omgeving afkoelt, is een zwembad voor in de tuin de ideale oplossing. Dergelijke zwembaden worden in verschillende modellen en maten aangeboden. Denk aan simpele zwembaden voor kleine kinderen, iets grotere zwembaden voor twee of drie personen of zelfs zwembaden die kunnen worden ingegraven in de tuin.

 

Het opzetten van een zwembad is heel eenvoudig. Vaak heb je een onderzeil nodig om te voorkomen dat het zwembad snel lek raakt, waarna je het zwembad op kunt pompen. Vul het zwembad met water, pak er een glas limonade bij en geniet van de zon in je tuin! Dit is goedkoper dan een vakantie naar het buitenland en biedt je evenveel ontspanning.

 

Tip: limonade kun je zelf maken! Op internet vind je verschillende recepten om zelf limonade te maken met ingrediënten uit je eigen tuin.

Je vindt misschien ook leuk