Vakantie

Welke zwembaditems zijn populair in 2018?

8 juni 2018

De zomer staat weer voor de deur. Met een beetje geluk liggen we binnenkort weer lekker met zijn allen bij het water. Heerlijk geniet van de zon en af en toe een verfrissende duik nemen. Dat is toch genieten? Wil jij helemaal de blits maken op de zomerse dagen bij het water? Dan moet je natuurlijk een zwembaditem meenemen. Om jou alvast voor te bereiden op de aankomende zomer, lichten wij hier de populairste zwembaditems van 2018 uit. Doe er je voordeel mee!

Flamingo

Ga jij bij mooi weer regelmatig naar het water? Dan moet je zeker een flamingo meenemen. Geen echte natuurlijk, maar een opblaasbare. Hiermee maak jij zeker weten de blits. Alle ogen zullen namelijk op jouw gericht zijn wanneer jij met je flamingo te water gaat. Grote voordeel is dat jij ook nog lekker bijkleurt met deze flamingo. Hoe dat kan? Je kunt er namelijk bovenop liggen. Zo kun jij dus tegelijkertijd verkoeling opzoeken en ook nog een kleurtje opdoen. Deze flamingo is dus gewoon perfect op zomerse dagen bij het water!

Donut

De meeste mensen vinden een donut heerlijk. Wist je dat je met een donut meer kunt dan hem alleen opeten? Je kunt er namelijk ook lekker mee op het water dobberen. Althans, wanneer jij een opblaasbare donut hebt. Deze donut heeft een opening in het midden, waardoor jij er heerlijk in kunt dobberen. Uiteraard is de donut voorzien van een opvallende kleur, waardoor de andere badgasten jou zeker zullen spotten.

Pizzapunt

Een pizzapunt in het water gooien is natuurlijk zonde. Dit is echter niet het geval wanneer het een opblaasbare pizzapunt betreft. Met een opblaasbare pizzapunt kun jij namelijk heerlijk genieten in het water. Zoek jij een zwembaditem waar jij samen met je vrienden of vriendinnen de blits mee kunt maken? Dan is deze opblaasbare pizzapunt natuurlijk helemaal geschikt. Door de driehoekige vorm van dit voorwerp kunnen jullie namelijk lekker naast elkaar dobberen op het water. Zeker weten dat jullie met de opblaasbare pizzapunt bekijks trekken!

Je vindt misschien ook leuk