Badkamer

Balans in je badkamer

19 september 2016

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes binnen je woning. Je begint de dag hier dagelijks met een warme douche of een warm bad en kunt de dag er op dezelfde manier afsluiten. Reden genoeg om de badkamer volledig naar wens in te richten! Voor veel woningbezitters blijkt het lastiger dan gedacht om de balans qua inrichting in een badkamer aan te brengen. Enerzijds is men op zoek naar luxe, bijvoorbeeld in de vorm van een strak en modern interieur, maar anderzijds zoekt men een oplossing om ook de interieurstijl in de rest van de woning bij de badkamer aan te laten sluiten. Door twee stijlen met elkaar te combineren wordt het mogelijk om de balans in de badkamerinrichting aan te brengen.

Klassiek met moderne elementen

Wanneer je momenteel een woning hebt met een klassiek interieur, wil je dat de badkamer aansluit bij deze stijl. Met simpele elementen kun je er echter voor zorgen, dat de badkamer een iets modernere en luxueuzere uitstraling krijgt. Om te beginnen zou je kunnen kiezen voor een handdoekenrek aan de muur, in plaats van een simpel rekje op de grond. Zeker wanneer je dit combineert met strakke handdoeken, krijgt je badkamer meteen iets moderns.

 

Ook is het leuk om de badkamer van verschillende moderne accessoires te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een paar leuke bloempotjes, die een strak uiterlijk hebben. Bloempotjes zijn erg goedkoop en voegen direct iets aan je badkamer toe! Daarbij is het heel eenvoudig om bloempotjes te vinden die qua kleur aansluiten bij de rest van je badkamer.

Klassieke accessoires in een moderne badkamer

Andersom kan het vanzelfsprekend ook! Kies bijvoorbeeld voor een klassiek houten aanrecht in de badkamer, met bijvoorbeeld een klassieke ingebouwde wastafel. Of gebruik simpele accessoires in een klassieke stijl, om de badkamer een klassiek tintje te geven.

Je vindt misschien ook leuk