Inrichting

Handige woon- en interieurtips

19 september 2016

Ben je niet langer tevreden over de huidige inrichting van je woning? Of wil je gewoon iets heel anders in de woon- of slaapkamer? In dit artikel geven we je graag een aantal handige woon- en interieurtips, waarmee je de verschillende kamers in huis een nieuwe uitstraling kunt geven. Zeker in de woonkamer zal je een groot deel van de dag doorbrengen, waardoor het erg belangrijk is dat deze naar wens is ingericht. Ook de keuken is een belangrijke plek, die in veel woningen rommelig overkomt door het overschot aan servies en elektrische keukenapparaten.

Breng meer kleur in de woonkamer met een vloerkleed

Een van de simpelste manieren om meer kleur in de woonkamer aan te brengen, is het kopen van een vloerkleed. Vloerkleden worden in verschillende kleuren, verschillende haarlengtes en verschillende formaten aangeboden. Het fijne aan een vloerkleed is dat je deze heel eenvoudig kunt verplaatsen, als je op den duur bent uitgekeken op het vloerkleed. Daarbij is het heerlijk zacht aan je voeten, als je in de ochtend op het vloerkleed van je ontbijt geniet.

Tip: wil je op een andere manier kleur in je kamers brengen? Kies voor vrolijke bloempotjes! Bloempotjes zijn over het algemeen erg goedkoop en zorgen er op een subtiele wijze voor, dat de kamers in huis meer warmte krijgen.

Plaats een stellingkast in de keuken

Wanneer je erg weinig ruimte in de keuken hebt, kan het leuk zijn om een stellingkast aan de keuken toe te voegen. Met een stellingkast heb je niet alleen meer opbergruimte, ook kun je hier leuke accessoires in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan grote glazen potten met verschillende soorten pasta, of kleine bloempotjes met verse kruiden. Niet alleen lekker voor bij het diner, ook nog eens hartstikke sfeervol!

Je vindt misschien ook leuk