Slaapkamer

Een hemelbed, perfect in de zomer!

19 september 2016

Voel je een ware prinses in je eigen hemelbed! Een hemelbed biedt zeker in de zomer verschillende voordelen, door de klamboe die je over het bed kunt hangen. Met een klamboe ben je ’s nachts beschermd tegen muggen die overdag je kamer binnengekomen zijn. Er is immers niets vervelender, dan dat je gedurende de nacht het gezoem van een mug om je heen hoort. Daarbij kunnen de jeukbulten die deze muggen veroorzaken behoorlijk jeuken als je wakker wordt. Met een hemelbed voorkom je dit!

 

Tip: laat het raam van je slaapkamer in de zomer openstaan, als je een hemelbed met klamboe aanschaft. Zo kan de ruimte lekker doortochten in de avond en word je in een frisse kamer wakker ’s ochtends.

Verschillende soorten hemelbedden

Hemelbedden worden in verschillende soorten en modellen aangeboden. Zo heb je hemelbedden voor één en twee personen, kun je een hemelbed voor kinderen of voor volwassenen kopen en worden de hemelbedden in verschillende kleuren aangeleverd. Een meisje zal bijvoorbeeld de voorkeur aan een wit hemelbed met roze klamboe geven, terwijl je in een slaapkamer voor volwassenen wellicht sneller zal kiezen voor een houten hemelbed met een witte klamboe.

 

Bestel je hemelbed online! Online heb je doorgaans meer keuze en kun je het hemelbed vaak gratis bij je thuis laten bezorgen.

Voordelen van een hemelbed

Buiten het feit dat een hemelbed de muggen van je af houdt tijdens de zomer, biedt een hemelbed verschillende andere voordelen. Zo is het vaak mogelijk om aan het frame van een hemelbed kleding of bijvoorbeeld een plaid te hangen. Dit ziet er niet alleen sfeervoller uit, mits het om fleurige kleuren gaat, ook heb je op deze simpele manier meer opbergruimte in een slaapkamer.

 

Je vindt misschien ook leuk