Gezelligheid, Inrichting, Sfeer, Slaapkamer, Trends

Muurdecoratie voor in je woonkamer

17 november 2016

Er zijn tegenwoordig honderden verschillende mogelijkheden om je woonkamer de decoreren. Is je woonkamer toe aan een nieuwe frisse look? Met muurstickers kun je je woonkamer eenvoudig omtoveren. Heb je geen zin of tijd om je woonkamer helemaal op nieuw te behangen? Het aanbrengen van muurstickers is gemakkelijk te doen en bovendien is het een stuk voordeliger dan behangen.

Huisregels

Een familie met huisregels muursticker voor in je woonkamer zorgt voor een echte huiselijke sfeer. Muurstickers zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. Zo heb je altijd een geschikte muursticker die past in je interieur.

afbeelding1

Personaliseer je woonkamer

Heb je liever een volledig originele muursticker? Bedenk dan je eigen muursticker teksten.
Tegenwoordig kun je eenvoudig online je eigen bedachte muursticker samenstellen. Zo weet je gelijk hoe het resultaat er uit ziet op je muur. Eigen tekst muurstickers zijn leuk voor spreuken, namen, gerechten, gedichten of eigen huisregels.

afbeelding2

Dieren muurstickers

Ben je een echte dierenliefhebber? Katten, honden, haaien en giraffes, muurstickers zijn er van verschillende dieren. Een kat in een boomtak zorgt voor een luxe en fraaie sfeer in je woonkamer.

afbeelding3

Lichtschakelaar muurstickers

Lichtschakelaars zijn meestal saai en standaard. Met een muursticker kun je de lichtschakelaars in je woonkamer eenvoudig verfraaien. Minions, diertjes of een kleine tekst. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een muursticker van leverbaar.

afbeelding4

Deuren

Wil je af van die saaie deuren? Muurstickers zijn ook geschikt voor op je deur. Een tekst, een Disney figuur voor je kinderen of misschien wel het logo van je favoriete voetbalclub.

Skyline muurstickers

Een prachtige silhouette van je eigen stad of van de stad der liefde, Parijs? Een skyline kan je hele muur vullen en staat prachtig in een woonkamer.

afbeelding5

Het aanbrengen van muurstickers

Zorg bij het aanbrengen van de stickers altijd voor een vlakke, schone en droge oppervlakte. Op deze manier zullen de stickers het beste hechten op je muur. Plaats voor het aanbrengen altijd een proefstukje. Zo weet je zeker dat je een geschikte ondergrond hebt.

Je vindt misschien ook leuk