Inrichting

Deze huishoudelijke producten maakt Siemens allemaal

13 juni 2016

Siemens is een multinational dat wereldwijd actief is. Ze verkopen elektronica in vier sectoren en 19 divisies. De sectoren zijn onder te verdelen in de volgende sectoren:

Industriële sector
Deze categorie bestaat uit ‘Industry Automation’, ‘Drive Technologies’ en ‘Industry Services’.

Energie sector
De energie sector bestaat uit zes verschillende divisies te weten; Fossil Power Generation, Wind Power, Solar & Hydro, Oil & Gas Service en Power Transmission.

Gezondheid sector
Dit wordt ook wel healthcare genoemd. De healthcare sector bestaat uit de volgende vier divisies: Imaging & Therapy Systems, Clinical Products, Diagnostics en Customer Solutions.

Infrastructuur en steden sector
De laatst sector is infrastructuur en steden. Deze sector bestaat uit zes divisies: Rail Systems, Mobility & Logistics, Low & Medium Voltage, Smart Grid, Building Technologies en OSRAM.

Siemens is actief in 190 landen en heeft een duizelingwekkend aantal medewerkers namelijk 360.000! Het bedrijf is van origine Duits en daar is het hoofdkantoor dan ook gevestigd. Siemens heeft eigenlijk twee hoofdkantoren, één in München en één in Berlijn. Siemens is opgericht in 1847 door Johann Georg Halske en Werner von Siemens.

Huishoudelijke producten Siemens

Wanneer je het merk Siemens hoort denkt men vaak aan een wasmachine of een koelkast, maar Siemens maakt veel meer huishoudelijke producten dan dat. Je kunt in principe elk apparaat in huis wel krijgen van Siemens. Zoals: Afzuigkappen, airco’s, vriezers, fornuizen, friteuses, keukenmachines, koffiezetapparaten, luchtreinigers, magnetrons, ovens, pannen, stofzuigers, strijkijzers, vaatwassers, wasdrogers, waterkannen en waterkokers.

De producten van Siemens zijn in Nederland overal te verkrijgen en staan voor kwaliteit en degelijkheid zonder overmatig veel toeters en bellen.

Siemens speciale designs

Sommige producten van Siemens zijn gemaakt door bekende designers. Zo is er een speciale lijn met ‘Siemens Porsche Design’. Zoals de citruspers.

Er zijn nog meer dingen gemaakt in de lijn ‘Porsche Design’zoals waterkokers en koffiezetapparaten. Deze speciale uitgaves zijn limited editions en worden ook niet meer gemaakt. Het zijn dus collectorsitems geworden. Voor de vrouwen is er een speciale lijn met o.a. vaatwassers genaamd ‘Siemens Lady Plus’.

Reparatie tip

Wanneer je Siemens apparaat kapot gaat door wat voor reden dan ook kapot gaat, gooi hem dan niet meteen weg maar kijk of je het kan repareren. Je kunt heel eenvoudig hier de vervangende Siemens onderdelen bestellen waardoor je apparaat weer werkt als vanouds! Wat is jouw favoriete apparaat van Siemens?

Je vindt misschien ook leuk