Inrichting, Sfeer, Styling

Een unieke gepersonaliseerde canvas doek in mijn living

17 november 2016

Recent koos ik voor een canvas doek van bij canvaswinkel.nl en ik moet zeggen dat heb ik me nog geen seconde beklaagd. Natuurlijk hebben ze ook een heel aantal standaard afbeeldingen die je op je canvas doek kan laten drukken, maar ik koos resoluut voor een gepersonaliseerde canvas. Nu hangt mijn unieke foto in mijn living te stralen en daar ben ik super blij mee.

Mijn eigen foto perfect op canvas doek

Ik was al langer op zoek naar het perfecte schilderij maar wenste er ook geen fortuin aan uit te geven. De exemplaren van bij ikea vond ik dan weer veel te gewoontjes. Toen een vriendin me aangaf dat ik eens een kijkje moest nemen op canvaswinkel.nl lag de oplossing echter voor de hand. Ik kon perfect mijn eigen foto uploaden en versturen en mijn canvas doek volledig op maat laten afwerken. Mijn keuze was snel gemaakt.

Canvas heeft heel wat voordelen

Omdat ik niet iemand ben die veel tijd heeft om schoon te maken valt het onderhoud bij een canvas doek ontzettend mee. Je kan deze doek in tegenstelling tot een schilderij perfect afvegen met een vochtige doek. Wil je je canvas doek eens verhangen dan moet je niet bang zijn dat je je werk gaat beschadigen. Een canvas doek kan echt wel tegen een stootje.

Fantastische kleuren

Toen het canvas doek arriveerde vielen de sprankelende kleuren me onmiddellijk op. De foto is haarscherp en de drukkwaliteit perfect. Zo lijk ik over een heel duur werk te beschikken, terwijl de prijs van het doek eigenlijk heel goed meeviel. Ongetwijfeld zullen er nog heel wat bestellingen volgen. Bovendien zit er op elk doek een kleurgarantie van 80 jaar. Bij canvaswinkel.nl garanderen ze dus eigenlijk levenslang dat je doek zijn kleur zal behouden.

Heel wat mogelijkheden

Nu spreek ik hier wel enkel over een canvas doek, maar op de site kan je ook voor nog heel wat andere mogelijkheden opteren. Zo kun je je foto ook perfect laten drukken op dibond of op plexiglas. Nu mag ik dan wel gekozen voor een canvas doek maar voor mijn volgende twijfel ik tussen dibond of satijnen papier. Die glanzende uitstraling lijkt me wel wat voor in de slaapkamer.

Je merkt dat ik zeer tevreden ben over mijn canvas doek en iedereen het zou aanbevelen. Een perfect kunstwerk tegen een fractie van de prijs van een kunstfoto of een schilderij. Waarom zou je veel meer geld uitgeven als je zelf over prachtige foto’s beschikt voor op je canvas doek?

Je vindt misschien ook leuk