Styling

Kom lekker loungen!

17 november 2016

Gezelligheid, een vuurkorf, een warme kop chocolademelk met slagroom en de mooiste tuinmeubelen waar je met de hele familie óók in de winter van kunt genieten. Dat is wat we komende winter willen waarmaken. Tuinmeubelen zijn tegenwoordig breed inzetbaar en erg functioneel. Ik laat je zien hoe je, ook in de winter, optimaal gebruik kunt maken van je tuinmeubelen.

Plek voor het hele gezin

Hoe leuk is het om met het hele gezin Kerst te vieren in een prachtige loungeset! Een hoek-loungeset zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte in je huis of tuin. Door de hoek die erin zit, zit je gezellig bij elkaar en worden de leukste gesprekken gevoerd. Loungesets zijn in diverse stijlen te koop. De tafel die bij de set wordt geplaatst is toonaangevend in de sfeer die je wilt creëren. Denk bijvoorbeeld aan een moderne tafel met leuke decoratie. Of aan een stoere teakhouten tafel, waardoor de kamer direct een warm gevoel geeft.

Creëer sfeer

De sfeer in je huis of tuin is essentieel en is een belangrijke factor voor het wooncomfort. Sfeer is heel persoonlijk en door middel van details kun je je persoonlijkheid erin kwijt. Het begint bij de meubelen en de materialen waarvan deze gemaakt zijn. Mijn favoriet zijn teakhouten tuinmeubelen. Teakhout is makkelijk te combineren met veel verschillende kleuren. Hout is zwaar en is een materiaalsoort dat de ruimte vult met een warm en gezellig gevoel. Naast de meubelen, kunnen accessoires veel doen met een omgeving. Gebruik ook in de winter lekker veel kleur in je huis. Sierkussens in verschillende printen en kleuren maken het plaatje af en zorgen voor een levendig en kleurrijke geheel. Hou je niet zo van kleur? Werk dan met twee of drie kleuren die goed bij elkaar en passen en combineer dit met neutrale sierkussens. En heb je plotseling toch behoefte aan meer kleur in je huis of tuin, met een paar kleine aanpassingen in de accessoires kun je in een handomdraai verschillende looks creëren!

design

Opbergbox

Mocht je besluiten de loungeset buiten of onder een overkapping te laten staan, zorg dan goed voor de kussens en neem ze mee naar binnen. Op deze manier verleng je de levensduur. Heb je geen plek voor alle kussens uit je loungeset? Dan is een opbergbox een uitstekende oplossing, bekijk hier de mooiste oplossingen. Functioneel en ook modern. Opbergboxen bieden niet alleen plek voor de kussens, maar ook voor andere buitenartikelen, zoals speelgoed van de kinderen of gereedschap.

Je vindt misschien ook leuk