Trends

Trouwen? Eerst maar een aanzoek doen!

13 mei 2020

Wie wilt het nou niet, een prachtige bruiloft met je geliefde aan je zijde. Je ziet het al helemaal voor. Eerst maar beginnen met een aanzoek en dat begint met een ring! 

Mooie ring

Natuurlijk is de eerste stap om een ring te kopen voor je geliefde. Kijk naar wat voor sieraden je partner al heeft om te kijken wat voor voorkeuren er in sieraden zijn. Sommige mensen houden meer van goud dan zilver. In dat geval is een gouden ring ideaal. Anderen zijn niet zo een fan van goud en hebben toch liever zilver. Vergeet ook niet te denken aan de ringmaat! Het zou echt zonde zijn als je een ring hebt gekocht en dat deze dan niet om de vinger van jouw geliefde past. Zorg er dus voor dat je erachter komt wat de ringmaat van je partner is om dit te voorkomen!

Locatie

Niet alleen een ring is belangrijk, maar ook de locatie. Waar ga je het aanzoek doen? Denk terug aan plekken die veel voor jullie betekenen. Misschien de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Of de plek waar jullie je eerste kus hadden. Hoe romantischer, hoe beter. Geef je geliefde geen kans om nee te zeggen en alleen maar heel hard JA! Hebben jullie geen toegang meer tot jullie speciale plek? Dan kun je nog altijd een andere mooie locatie uitzoeken. Natuurlijk is het niet hetzelfde, maar soms kun je niet alles hebben. 

Zorg er wel voor dat de locatie niet te ver is, zodat je niet urenlang aan het reizen bent. Dit kan snel averechts werken en irritaties opwekken.

Activiteiten

Je gaat natuurlijk niet opeens neer en je aanzoek doen. Je moet er wel een leuke dag van maken! Het moet een dag zijn om te herinneren. Plan leuke en romantische activiteiten voor je partner in. Denk aan wat je geliefdes hobbies zijn en plan ook meteen een lunch of diner. Zorg er wel voor dat het activiteiten zijn waar je een beetje netjes bij blijft, vooral als je doorgaat naar een restaurant. Tip: blijf weg van de cliché’s waar de ring verstopt zit in een drankje of dessert. Het lijkt altijd heel romantisch, maar dat is voorbij zodra de ring het keelgat van je geliefde in schiet…

Na het plannen van dit allemaal en het uitvoeren komt het dan eindelijk! Het aanzoek! Zorg ervoor dat je duidelijk weet wat je wilt zeggen. Kijk diep in de ogen van je geliefde en haal je partner over om ja te zeggen! Succes met je aanzoek!

Je vindt misschien ook leuk