Trends

Nooit meer naar de boekhandel met een printer in huis!

21 mei 2020

De meeste Nederlanders hebben tegenwoordig een printer in huis. Dit maakt het mogelijk om makkelijk en snel documenten te printen. Print je niet vaak? Dan is er mogelijk geen printer aanwezig. Je vindt dit waarschijnlijk zonde van jouw geld. Indien je toch wat af moet drukken, ga je hiervoor mogelijk naar de boekhandel. Je betaalt in dat geval geld voor het afdrukken. Zonde, want met een printer in huis maak je deze kosten niet langer. Het kost weliswaar geld om een printer te kopen, maar printers zijn tegenwoordig niet bijzonder duur meer. Indien je zelf een printer koopt, hoef je dus nooit meer naar de boekhandel!

Afdrukken wanneer jij dat wilt!


Ga je eigenlijk altijd naar een boekhandel om documenten of bestanden af te laten drukken? Dan ben je gebonden aan de openingstijden van de winkel. Je kunt in dat geval dus niet altijd printen. Wanneer de winkel gesloten is, is afdrukken niet mogelijk. Heb je zelf een printer thuis? Dan ben je in één keer verlost van dit probleem. Met een printer in huis kun je namelijk afdrukken wanneer jij dat wilt. De printer is namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week, te gebruiken. Je opent simpelweg een document, drukt op afdrukken en het papier rolt uit jouw printer.

Je bespaart flink wat geld


Sommige mensen vinden het zonde van hun geld om een printer te kopen. Dit lijkt misschien zo wanneer je het apparaat niet veel gebruikt. Op de lange termijn ben je echter een stuk goedkoper uit door zelf een printer aan te schaffen. Zo koop je tegenwoordig al een printer voor een paar tientjes. Dit lijkt verhoudingsgewijs misschien een stuk duurder dan telkens naar de boekhandel gaan voor een printje. Tel alle printjes die je op jaarbasis laat maken echter eens bij elkaar op. En vergeet hierbij ook de tijd niet mee te nemen die je kwijt bent aan het bezoeken van een boekhandel. Dit maakt dat je op de lange termijn een stuk goedkoper uit bent met een printer in huis.

Zelf boeken afdrukken


Ga je niet naar een boekhandel om te printen, maar om boeken te kopen? Dan is dit ook niet langer nodig wanneer je een printer in huis hebt. Waarom niet? Omdat er vandaag de dag steeds meer e-books in omloop zijn. Dit boek krijg je digitaal toegestuurd wanneer je hem aanschaft. Vind je het niet prettig om vanaf een scherm te lezen? Dat is geen probleem wanneer je een printer thuis hebt. Je kunt het e-book in dat geval namelijk gewoon afdrukken met jouw HP 301. Indien het boek veel pagina’s telt, kost dit je behoorlijk wat inkt. Bedenk je echter wel dat het uitsluitend om de zwarte inkt gaat. De kleuren worden dus niet gebruikt om een boek af te drukken.

Je vindt misschien ook leuk