Buiten, Herfst, Sfeer, Trends

Tips en trends voor het herfstseizoen

21 oktober 2015
herfstseizoen

Het herfstseizoen staat voor de deur, een seizoen waar niet iedereen naar uitkijkt! Over het algemeen wordt het in de herfst weer een stuk kouder, moet de winterjas weer van zolder gehaald worden en is ook het genieten van de zon op een terras weer even voorbij. Om het herfstseizoen zo goed en gezellig mogelijk door te komen, geven we je graag wat handige tips en trends voor het herfstseizoen. Pas deze tips toe in je tuin en in je woning, zodat je toch de warme sfeer van de zomer kunt blijven behouden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een warmtebrander die je op een terras of balkon kunt gebruiken. Met een dergelijke warmtebrander is het ook op een warme herfstdag nog mogelijk om lekker buiten te zitten.

Tips voor binnen in het herfstseizoen

Momenteel is een van de laatste interieurtrends het aanbrengen van donkere elementen in de verschillende kamers van je woning. Waar het voorheen allemaal licht en helder moest zijn, mag het inmiddels wat gewaagder met donkerder kleuren. Hoewel het niet noodzakelijk is om je volledige muur opnieuw te schilderen, kun je er wel voor kiezen om bepaalde accessoires in donkere kleuren toe te voegen. Deze sluiten direct mooi aan bij het gure weer in de herfst en de dagen dat het sneller donker wordt.

Geniet van de herfstkleuren in de tuin

Het herfstseizoen heeft ook tal van voordelen, wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige herfstkleuren in de bomen en struiken. Deze diepe rode, oranje en gele tinten zorgen voor een warme sfeer in je tuin. Probeer die warmte ook naar binnen te brengen, door bijvoorbeeld met je kinderen te zoeken naar de mooiste herfstbladeren en hier een herfsttafel van te maken. Of ga op zoek naar kastanjes en andere herfstattributen van buiten, die je samen kunt voegen in een fraai bloemstuk voor op tafel of op een kast. Zo breng je het positieve van de herfst naar binnen!

Je vindt misschien ook leuk