Gezelligheid, Inrichting, Styling, Trends

De laatste interieurtrends in huis

21 oktober 2015
nieuw interieur

Je woning moet er enerzijds ontzettend gezellig en mooi uitzien, zodat het echt als thuiskomen voelt na een lange werkdag of bij de thuiskomst van vakantie. Daarnaast wil je dat alles in je huis past bij de laatste interieurtrends van dit moment. Dit is niet altijd even makkelijk, omdat niet iedere interieurtrend aansluit bij je persoonlijke smaak! Op deze pagina geven we je een overzicht van de laatste interieurtrends, zodat de styling van je woning weer helemaal up-to-date is. Vanzelfsprekend kun je een eigen draai geven aan de interieurtrends, zodat je een speelser effect creëert en enkel meegaat met interieurtrends die passen bij je smaak.

Georganiseerde rommel in huis

Het klinkt wellicht wat gek, maar toch is een georganiseerde rommel een van de interieurtrends van dit moment. Met een georganiseerde rommel wordt voornamelijk bedoeld, dat je best een plank of kast mag hebben met tal van gekke fotolijstjes, accessoires, enzovoorts. Hoewel de accessoires enigszins bij elkaar moeten aansluiten qua kleur en model, mogen ze schots en scheef staan. Door de gelijke kleuren wordt het niet te druk, maar het schots en scheve van de accessoires maakt je woning wel een stuk speelser.

Ook qua kleuren is er een duidelijke interieurtrend te spotten voor dit jaar. Zo heeft kleur ‘Marsala’ enorm aan populariteit gewonnen. Hoewel de kleur wat donker is, kun je het in kleine accessoires terug laten komen in de verschillende kamers van je woning. Het is overigens niet onverklaarbaar dat ‘Marsala’ aan populariteit wint. Waar het de afgelopen jaren namelijk populair was om te kiezen voor een witte muur, lijken de donkere tinten nu juist aan de winnende hand te zijn in de laatste interieurtrends. Leuk om te combineren met de meubels van Montis bij Kokwooncenter.

Tot slot combineren steeds meer mensen nieuwe met oude spullen. Struin online marktplaatsen of uw eigen zolder af naar klassieke voorwerpen, die je bijvoorbeeld ideaal kunt combineren met een strakke, moderne bank of kast.

Je vindt misschien ook leuk