Styling

Gietvloeren in uw regio

20 juni 2016

Als inwoner van Dordrecht wilt u natuurlijk niet te ver reizen om een mooie gietvloer uit te zoeken. Gelukkig kunt u terecht bij gietvloer Dordrecht. Bij dit bedrijf kunt u een mooie gietvloer uitzoeken, zowel als particulier of bedrijf. Wist u dat een gietvloer tientallen jaren mee gaat? Anders dan bij andere vloeren hoeft u dus maar één keer een gietvloer te laten leggen. Kiest u voor laminaat bijvoorbeeld, dan moet dit in de meeste gevallen na een aantal jaren vervangen worden. Er treden snel beschadigingen op of er komen vlekken in die er niet meer uit komen. Met een gietvloer kent u dit probleem niet. Na tientallen jaren ziet de gietvloer er nog steeds als nieuw uit. Uiteraard is het wel noodzakelijk om de gietvloer regelmatig een goede schoonmaakbeurt te geven. Dit doet u met een dweil en warm water. Schoonmaakmiddeltjes heeft u niet nodig, dit werkt ook nog eens kostenbesparend dus.

Combineer met vloerverwarming

Een ander voordeel van een gietvloer is dat u de vloersoort kunt combineren met vloerverwarming. Steeds meer woningen worden voorzien van vloerverwarming. Een gietvloer en ook woonbeton is terug te vinden in de top 3 beste vloersoorten i.c.m. vloerverwarming. U zult hoe dan ook energie besparen als u voor deze combinatie kiest. Wist u overigens dat gietvloeren verkrijgbaar zijn in een grote diversiteit aan kleuren? U kunt altijd wel een gietvloer in een kleur vinden die bij uw wensen en interieur past.

Kies uw gietvloer uit

Bezoek de showroom van gietvloer Dordrecht en kies de gietvloer uit die u het mooist vindt. Een vakman komt de vloer leggen, dit kost maximaal enkele dagen werk. Daarna kunt u de gietvloer betreden en genieten van uw mooie, nieuwe vloer. Een gietvloer kost wel wat, maar dan heeft u ook wat natuurlijk. Mensen die op bezoek komen zullen hun ogen uitkijken, want een gietvloer zorgt voor een luxe uitstraling.

Je vindt misschien ook leuk