Gezelligheid

Resideren in Spanje, je tweede thuis

20 juni 2016

Wie dacht dat alleen de Hollandse pensionado permanent neerstrijkt in Spanje zit er behoorlijk naast. Natuurlijk zijn er de jongeren die seizoenswerk verrichten binnen hotels en uitgaansgelegenheden zijn, maar ook een steeds grotere groep Nederlanders kiest voor permanent resideren in een Spaanse villa bijvoorbeeld.

Thuis in Spanje

Spanje is een gecultiveerd EU land, waar Nederlanders zich thuis voelen. Er is geen angst voor ‘rare regimes’, je kunt er gewoon met de Euro betalen en de Spanjaard is grotendeels net zo Westers als andere EU inwoners. Spanje betekent voor vele Nederlanders al jaren een tweede thuisland; maar dan met iets meer zon en joie de vivre, kortom; het goede leven.

Betaalbare villa’s

Wie het vermogen heeft om 1 tot 2 miljoen euro te investeren in een luxe woning kan dit natuurlijk in Nederland doen, maar als er geen onoverbrugbare banden zijn met Nederland, zoals familie of werk, dan is het kopen van een villa – in Albir of Altea – een serieuze overweging waard. Spanje ligt in principe om de hoek. Nederland is, juist dankzij de vele prijsstunters, voordelig aan te vliegen. Resideren in een villa in Spanje, zoals in het mondaine Altea, brengt vele voordelen met zich mee; de constant vakantie-achtige woonomgeving waarin gewoond wordt, tegen zeer betaalbare prijzen, maakt het leven in Nederland ineens een stuk minder aantrekkelijk.

Bezoek de Nederlands-Spaanse makelaar Casas Real voor meer informatie

Je vindt misschien ook leuk