Buiten, Design, Styling

Neem je tuin eens anders onder handen

17 februari 2016

Struinend over het internet op zoek naar inspiratie botste ik op 123tuinposter.nl. Bij tuindecoratie is een tuinposter niet onmiddellijk het eerste wat bij de mensen opkomt. Ik moet toegeven dat was bij mij ook niet het geval. Maar toen ik die uitgebreide keuze aan tuinposters zag, de manieren om de tuindoeken te bevestigen en de kwaliteit van de beelden, was mijn interesse toch gewekt.

 

Mijn eigen foto op de tuinposter

Volgens mij kon je tussen meer dan 2.000 foto’s kiezen voor op je tuinposter, maar ik heb ze niet geteld. Maar wat me echt aansprak was dat je je eigen foto kan uploaden! Zo maak je echt een unieke afbeelding, die niemand anders heeft, voor in je tuin. In slechts enkele klikken had ik mijn foto voor op de tuinposter doorgestuurd en zag ik het voorbeeld. Daarna kon ik gewoon ook de afmetingen doorgeven waarin ik mijn tuinposter wenste. Geen standaardformaten, maar tot op de centimeter nauwkeurig. Voor mij was dit nu niet zo belangrijk, maar ik vind het wel een extra troef. Het zal maar op centimeters aankomen in je tuin.

 

Een heldere prijs

Ook over de prijs doen ze bij 123tuinposter.nl niet geheimzinnig. Nadat je je formaat en je bevestigingssysteem naar keuze hebt doorgegeven, weet je gelijk wat je tuinposter gaat kosten. De prijs viel eigenlijk reuze mee. Ik ga er toch vanuit dat die muurposter jaren blijft hangen. Bovendien las ik dat het bedrijf ook al meer dan 10 jaar actief is in tuinposters. Dat geeft toch wel een veilig gevoel, want het blijft toch bestellen bij een webshop. Een heel aantal klantenreacties overtuigde me al helemaal dat het met de kwaliteit en service wel goed zat.

 

De poster aan je muur

Nog kort even aanhalen dat je uit niet minder dan 10 mogelijke manieren om je tuinposter te bevestigen, op de site kan kiezen. Ik hield het simpel en ging voor de zelfklevende muurposter. Ik ben geen fan van frames. Een dikke week later stond de koeriersdienst met mijn pakje op de stoep. Zonder beschadiging, wat toch altijd een opluchting is.

De afdrukkwaliteit van de tuinposter was uitstekend en het monteren ging als een fluitje van een cent. De zelfklevende poster doet inderdaad wat deze moet doen: kleven. Het gaat bij een tuinposter niet om een papieren poster, maar het lijkt eerder eentje met een coating over. Ondertussen heeft het al stevig geregend en ik moet zeggen, het water loopt er gewoon af en de poster schijnt er niet de minste hinder van te ondervinden. Spatten veeg je er even af met een doek.

 

Tevreden voor jaren

De tuinposter staat geweldig in mijn tuin en een aantal kennissen hebben me er al op aangesproken. Kwalitatief lijken de tuinposters van 123tuinposter.nl dik in orde en ik heb er blijkbaar ook nog 3 jaar garantie op gekregen. Moest de poster toch verkleuren door de zon, dan kan ik mijn tuinposter gewoon inwisselen. Volgens mij zal deze muurposter nog jaren in mijn tuin hangen en het is eens wat anders dan de zoveelste bloempot.

Je vindt misschien ook leuk