Buiten

In de tuin wordt weer wat aangenamer

15 februari 2016

Je merkt elke dag dat het weer een beetje eerder licht en een beetje later donker wordt. De tuin en het terras beginnen langzaam maar zeker weer hun aantrekkingskracht op je uit te oefenen. Het gaat vast niet zo lang meer duren of het verblijf buitenshuis wordt weer wat prettiger en aangenamer. Het is alleen nog een beetje kil. Is daar wat aan te doen?

Strijd tegen de kou

Binnen in je woning is het duidelijk wat je moet doen als je het niet warm genoeg hebt. Je zet de thermostaat een tandje hoger en de verwarming verdrijft al snel de kou. Buiten ontbreekt zo’n thermostaat helaas, je bent toch afhankelijk van de weersinvloeden en de heersende temperaturen. Maar gelukkig zijn er oplossingen die voor een beetje extra warmte kunnen zorgen. Vuurtafels zorgen voor een aangenamere temperatuur. Bovendien zorgen ze voor een extraatje: het is bovendien erg gezellig.

Vuurtafels

Een vuurtafel van Vivenciavuur.com lijkt op een gewone tafel, maar is toch iets heel anders. In feite zit in de tafel een gashaard ingebouwd. Met een aansteekmechanisme zet je hem aan. De vlammetjes dansen boven het oppervlak en verspreiden een gezellig licht. En natuurlijk de nodige warmte. Het mechanisme van vuurtafels mag eenduidig zijn, de uitvoering echter heel verschillend. Doordat er heel wat verschillende soorten, afmetingen en kleuren zijn is er altijd wel een vuurtafel te vinden die precies bij jouw persoon, je huis en je terras past.

Gezellige vlammetjes

We vinden vlammetjes gezellig. We zetten kaarsen op tafel, fakkels in de tuin, en we zorgen voor de vlammetjes in de open haard. Ook buiten zorgen we voor de warmte van de vlammetjes. De vlammetjes van een composieten tafel hebben een bijzonder effect. Ze geven licht, warmte en daarnaast zorgen ze voor sfeer en gezelligheid. Het is een ideale plek om elkaar bij te ontmoeten voor een hapje, een drankje, maar vooral voor elkaars gezelschap.

Je vindt misschien ook leuk