Buiten

Luxe in je eigen tuin, waarom geen zwembad kopen?

27 november 2015

Luxe in je eigen tuin, waarom geen zwembad kopen?

Afgelopen mei was ik in mijn tuin wat aan het ‘voorbruinen’ zoals ik dat graag noem. Even met een boekje een klein uurtje mijzelf afzonderen van alles en iedereen. Ik heb een kleine maar praktische tuin, waarin dit prima te doen is. Terwijl ik met mij ogen gesloten naar de vogels in mijn tuin aan het luisteren was, bedacht ik, dat ik iets miste in mijn tuin. De tuin is leuk aangekleed, beschut en er staat een leuke loungeset in. Maar wat zou het toch heerlijk zijn als ik zou kunnen afkoelen in mijn eigen zwembad. Maar ja, dan moet ik een zwembad kopen welke geschikt is voor mijn tuin. Dat word nog een hele zoektocht dacht ik zo… Maar nee hoor, ik tikte gewoon ‘ zwembad kopen’ in op mijn tablet en kwam gelijk bij een ruim assortiment zwembaden terecht. Tevens bleek dat een zwembad kopen ook helemaal niet duur hoeft te zijn! Nu ben ik altijd al een waterrat geweest maar ik werd als een kind zo blij van het zien van al die blauwe baden! Ik werd ineens enthousiast om een zwembad te kopen!

 

Waarom een Intex zwembad?

Al vrij snel kwam ik bij een Intex zwembad terecht. Want een Intex zwembad heb je kennelijk in verschillende maten en uitvoeringen! Zo heb je de easy set (met een opblaasbare rand), een frame bad (met metalen buizen) of zelfs een Ultra frame bad (met extra dikke liner). Snel keek ik rond in mijn tuin waar een Intex zwembad zou kunnen staan. Ja, daar! Links-achterin op het terras heb ik een mooie ruimte. Van uhhhh, hoe groot zou dat zijn? Maar even mijn vriend geappt. “ 4.50×4.50m, maar schat, wil je echt een zwembad kopen?” Luidde het antwoord terug. Ik appte terug:” JA! “ Want ik heb zojuist het perfecte Intex zwembad (frame) gevonden met de afmeting 3.66 doorsnee! Kan ik niet alleen in afkoelen maar ook in zwemmen!

En ja hoor, de volgende dag stond de postbode met een wel heel groot pakket voor de deur, wie had gedacht dat mijn wegdroom-momentje zo snel uit zou komen: Mijn eigen Intex zwembad! En ik kan nu in het najaar zeggen, ik heb nog nooit zo’n relaxte zomer gehad in mijn eigen tuin! Dus voor mensen die denken dat dit niet mogelijk is, ik zou zeggen typ gewoon zwembad kopen in op je smartphone of tablet;) en waarschijnlijk kom je ook bij een Intex zwembad terecht!

Jacuzzi als vervanging
Je kunt natuurlijk ook een jacuzzi  aanschaffen i.p.v. een zwembad. Het is echt afhankelijk van het doel, ben je een actief persoon en wil je graag baantjes trekken, dan is een zwembad aan te raden. Wanneer je enkel even wilt ontspannen is een jacuzzi vele malen interessanter, de jacuzzi’s zijn er namelijk voor gemaakt! Meer informatie over jacuzzi’s vind je op deze pagina.

Je vindt misschien ook leuk