Inrichting

Thuiswerken kan alleen met een stabiel bureau

20 juli 2021

Thuiswerken kan alleen met een stabiel bureau

 

Niks is zo frustrerend als een instabiel bureau. Constant het wiebelen aan moeten voelen en daardoor constant afgeleid worden. In de blog nemen we je mee hoe redelijk eenvoudig een stabiel bureau kan vinden. Op deze manier kun je gefocust thuiswerken. Daarnaast staat een stabiel bureau ook beter bij je thuismeubilair. 

Lange termijn kies voor stabiel 


De keuze is natuurlijk aan jou. Wij kunnen alleen adviseren, maar ons advies is ook ga alsjeblieft voor duurzaamheid. Met duurzaamheid bedoelen we voor de lange termijn. Als je voor kwaliteitsvolle meubels kiest, zullen deze meestal langer meegaan dan goedkope types. Dat is gewoon hoe het is. Uiteindelijk zal dit je geld besparen. Als je dan toch aan het kijken bent. Kijk dan ook direct voor een passend bureaustoel. Een bureaustoel die niet begint te kraken na een paar maanden mag dan wat meer kosten, je zal er ook een stuk langer geniet van hebben. En dit geldt voor het gehele meubilair.

Hierbij komt dat het uitstellen van een nieuwe investering door kwaliteit te kopen ook beter is voor het milieu. 

Professionaliteit in huis met stabiele bureaustoelen


Een (thuis)kantoor dat mooi oogt en waar je ziet dat er over het meubilair en de inrichting is nagedacht, straalt ook professionaliteit uit. Zeker wanneer er regelmatig klanten over de vloer komen in je kantoor is het belangrijk dat het ook een bepaalde kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. Wanneer een klant zich comfortabel voelt is dit enkel positief voor de het thuiswerken. Vaak klopt het gezegd: Voel je goed dan kun je goed presteren.  Een goed bureau in combinatie met een bureaustoel zorgt ervoor dat je thuis ook kunt presteren. Werken op hoog niveau noemen wij dat. Je weet namelijk nooit wanneer er weer een lockdown komt. Op deze manier ben je overal voor voorbereid. Het laat ook meteen zien dat je op lange termijn denkt. 

Bron: https://www.albeka.nl/bureaustoelen/ 

Flexibiliteit at home


De ene dag thuiswerken en de andere dag op kantoor. Dat is voor ons het ideale plaatje. Met een goed passend bureau en bureaustoel is dat geen probleem. Misschien ga je nu zelf wel twijfelen of dat je niet altijd thuis moet gaan werken. Stoelen die makkelijk in huis te verplaatsen zijn of een bureau kopen die je in kamer kan zetten. Dat zijn de manieren om de thuisruimte optimaal te benutten.

Investeren in kwalitatief meubilair zal je op lange termijn enkel plezier bezorgen. Dit door minder investeringen, meer comfort voor en productiviteit voor jezelf. Je haalt je eigen professionalisme in huis. Ergonomisch werken was nog nooit zo makkelijk.

Je vindt misschien ook leuk