Inrichting

Laat je inspireren met houten woonideeën voor in en om het huis

4 augustus 2016

Comfortabel en sfeervol wonen, dat wil toch iedereen. Daarom is een interieur soms aan vernieuwing toe of ontkom je er niet aan om bepaalde zaken te restylen. Toch kan het soms best lastig zijn om hiermee aan de slag te gaan. Om je op weg te helpen, geven wij je graag een aantal tips en ideeën voor in en om het huis. Hout speelt hierbij een grote rol.

Een kast op maat
Wil je graag een unieke kast in huis of zoek je een speciale kast die je in de winkel niet kunt vinden? Laat dan een kast op maat maken voor in de woon- of slaapkamer. Onder een schuin dak een passende kast vinden is niet eenvoudig, maar een kast op maat laten maken door een meubelmaker is dan een passende oplossing. Uiteraard kun je jouw wensen en ideeën mee nemen in het ontwerp.

Kleur je wanden met hout behang
Hout behang is een unieke manier om je muren een andere stijl te geven. Dit behang is gemaakt van sloop- en steigerhout en past uitstekend in een landelijke of industriële woonomgeving. Je kunt er ook een bepaalde wand mee in de woonkamer behangen voor een warme uitstraling in huis. Dit behang koop je gemakkelijk online bij webshops als de Behangwebshop.

Voordelige accessoires kopen
Niet alleen de basis zoals wanden en muren spelen een rol bij het gevoel dat je thuis krijgt, ook accessoires leveren daar een bijdrage aan. Je kunt je woning goedkoop inrichten door tweedehands spulletjes te kopen en op te knappen. Denk bijvoorbeeld aan houten tafeltjes en stoeltjes. Voordelige accessoires kun je ook kopen bij een winkel als Action.

De toepassing van tuin hout
Beschik je over een mooie tuin bij je huis? Dan komt tuin hout natuurlijk goed van pas. Je kunt het gebruiken voor het plaatsen van een schutting of het aanleggen van een terras. Wellicht blijft er na je aankoop zelfs nog hout over om een schommel voor de kinderen te maken. Als je handig bent, kan dit een leuke manier zijn om met hout bezig te zijn. Ook hout kunt je tegenwoordig online aanschaffen, kijk bijvoorbeeld eens bij Daalder.com.

Voldoende tips dus om creatief aan de slag te gaan in en om huis. Doe er je voordeel mee!

Je vindt misschien ook leuk