Buiten, Gezelligheid

Een barbecue in de tuin? Gebruik een partytent!

9 augustus 2016

De zomer staat voor de deur, wat voor veel mensen reden is om tot laat op het terras te blijven zitten. Niet alleen wordt er vaker van een wijntje of een glaasje fris op het terras genoten, ook kiezen mensen er vaker voor om buiten te eten. Organiseer bijvoorbeeld een leuke barbecue voor de hele buurt, of voor je familie! Om de barbecue ook bij iets minder mooi weer door te kunnen laten gaan, is de aanschaf van een partytent de ideale oplossing. Een partytent biedt onderdak als het bijvoorbeeld begint te regenen, zodat uw bezoek niet nat wordt. Daarbij biedt de partytent ruimte om salades, broodjes, enzovoorts, droog op uw terras te kunnen bewaren.

Een partytent (online) aanschaffen

Er zijn verschillende manieren om een partytent aan te schaffen! Zo kunt u een partytent online bestellen, waarbij u het grootste aanbod heeft. Vaak worden er verschillende formaten partytenten aangeboden, zodat u altijd een partytent vindt die aansluit bij de grootte van uw terras.

Mocht u niet direct een partytent willen aanschaffen, dan kunt u ervoor kiezen om de partytent te huren tijdens de barbecue. De huur van de partytent valt in dit geval te combineren met de huur van statafels, een bar, enzovoorts. Zo heeft u alle benodigdheden voor een gezellige avond barbecueën!

Verschillende soorten partytenten

Partytenten worden in verschillende modellen en formaten aangeboden op Heuts.nl. Zo kunt u kiezen voor een standaardformaat open partytent, die vaak twee bij twee meter is. Dit is voldoende voor het afdekken van salades, brood en vlees. Wanneer u ook een overkapping wilt bieden voor uw bezoekers, zal een groter formaat partytent wellicht geschikter zijn. U kunt hierbij kiezen voor een partytent met open of gesloten zijkanten. Het voordeel aan gesloten zijkanten is dat er geen regen bij de partytent naar binnen kan.

Je vindt misschien ook leuk