Inrichting

Boxspring met tv lift kopen

21 september 2021

Boxspring met tv lift kopen

Geen ruimte voor een extra kast in de slaapkamer? Of geen halve verbouwing willen uitvoeren om een tv op te hangen aan de muur? Dat is gelukkig al lang niet meer nodig. Tegenwoordig kun je het comfort van het kijken van je favoriete series en films combineren met een nette uitstraling waarbij je helemaal niks van de tv ziet. Hiervoor is de boxspring met tv lift de perfecte oplossing!

 

Wat een boxspring met ingebouwde tv lift is

Iedereen heeft een bed nodig. Een plek om in te slapen, een boek te lezen, jezelf even terug te trekken of om uren naar je telefoon te staren. Een boxspring is een bed dat iedereen wilt hebben. Het is geschikt voor twee personen, al passen kinderen er ook gemakkelijk bij en biedt een perfecte mate van comfort. De meeste boxspring bestaan namelijk uit verschillende lagen. De onderste laag is bedoeld voor de stijfheid van het bed, de tweede laag is het matras en daarbovenop heb je de topper. Deze constructie biedt comfort die je niet met een regulier bed ervaart. Ook is een boxspring hierdoor hoger, wat veel mensen fijn vinden, met het in en uitstappen.

Een boxspring met een ingebouwde tv lift heeft dus nog wat extra’s. Zoals gezegd beschikt deze boxspring over een ingebouwde tv lift. Aan het voeteneind van de boxspring zit een extra kast. In deze kast bevindt zich de lift. De kast is zo gemaakt dat het eruit ziet als een geheel van de gehele boxspring. Het valt daarmee weg in de gehele stijl. Dezelfde materialen worden gebruikt om een uniforme uitstraling te geven.

Hoe werkt een tv lift dan?

Eigenlijk is het heel erg simpel. Een tv lift in je boxspring is al vrijwel gebruiksklaar. Je moet alleen zelf de tv installeren. Dit kun je natuurlijk ook uitbesteden. Met een beetje geluk zit deze service er al standaard bij. Dit proces is eigenlijk niet heel anders dan het bevestigen van je tv aan een muurbeugel. Alleen is het niet nodig om gaten te boren. De beugel bevindt zich namelijk al in het meubelstuk.</p>

Na montage van de tv is het alleen maar nodig om de stekker in het stopcontact te steken. Ook deze snoeren zijn netjes in of onder het bed verwerkt. Je hebt dus geen onnodige kabels door je kamer lopen. Wanneer alles klaar is, kun je met de afstandsbediening de tv lift omhoog en omlaag laten gaan. Altijd het ultieme comfort terwijl je jouw favoriete films en series kijkt.

 

Je vindt misschien ook leuk