Gezelligheid

RVS keuken voor de horeca

12 oktober 2016

Roestvrijstaal (RVS) is een materiaal dat ontzettend veel wordt gebruikt in horecakeukens. En dat is niet voor niets. RVS is een ideaal materiaal in een keuken. Het past perfect in een modern interieur en heeft daarnaast nog een heleboel praktische voordelen.

De vele voordelen van roestvrijstaal
Een RVS keuken gaat niet alleen erg lang mee, het is daarnaast ook erg makkelijk schoon te maken. Dit maakt dat een RVS keuken erg hygiënisch is, wat natuurlijk noodzakelijk is voor in de horecabranche. Enkele andere voordelen van RVS zijn dat het materiaal hittebestendig en zeer praktisch is.

De hele horecakeuken van RVS
In principe kan al het meubilair van een horecakeuken van RVS zijn. Van kasten, kranen, afvalbakken en spoeltafels tot werktafels,  etagères en wandschappen. Omdat het materiaal zo veelzijdig is en eenvoudig schoon te maken (en bovendien ook nog erg lang mee gaat!) wordt vrijwel altijd gekozen voor RVS horeca meubilair.

De expert in RVS horeca keukens
Van Gestel is een zeer ervaren professionele aanbieder van RVS horeca keukens. Met kennis en ervaring binnen diverse branches kunnen zij elke horecaonderneming voorzien van een goed advies. Voor alle soorten keukens in de horeca, bedrijfsrestaurants of buitenkeukens ben je bij Van Gestel aan het juiste adres. Dus van koelkast tot en met compleet ingerichte maatwerkkeukens. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op de website van Van Gestel.

 

 

Je vindt misschien ook leuk