Buiten, Gezelligheid

Tuinfeestje geven? The American Style staat garant voor succes!

29 juli 2016

Tuinfeestjes zijn er in allerlei variaties, maar als je het echt heel gezellig wilt maken (wat meestal wel de bedoeling is) dan is het toch van belang de basis elementen goed toe te passen. Dit kunnen we gemakkelijk afkijken van de American Backyard Parties!  Ze zijn uiterst simpel uitgevoerd, vergen minimale kosten en leveren maximaal plezier op. Klinkt ideaal toch?

Stel je eens voor… Een zonnige vrije middag, de geur van goed gekruid vlees op de BBQ Grill in de openlucht,  met naast de nodige sauzen op tafel ook de American Red Cups die de open tuin al aankleden als een festijn, de favoriete muziek naar keuze op de achtergrond, de drankjes die openlijk klaarstaan voor self-service en uiteraard wat simpele heerlijke snacks voor de eeuwig hongerige gasten. Nu alleen nog de gezellige mensen uitnodigen, dan is eigenlijk al het werk al gedaan.

Maar hoe garandeer nu eigenlijk deze gezelligheid? En wat als je gasten er wat sufjes bij staan en na hun eerste bordje al hun telefoon in duiken en erger nog…  een halfuurtje later gapend naar hun horloge staren? De sociale menselijke ongemakken, kunnen soms wel een duwtje inde rug gebruiken. En daarvoor kijken we nu even af bij de Classic American Backyard voorbeelden. Het wiel hoeft namelijk niet opnieuw uitgevonden te worden, rond is het wiel nu al en dat mag zeker zo blijven.

We kennen namelijk allemaal het proces wel;  Wanneer de eerste gasten aankomen die plek nemen in de tuin. En daarna druppelen de volgende gasten binnen, die vervolgens ook weer op hun beurt in hun eigen groepje en kennissenkring blijven staan of zitten. Het duurt allemaal veel te lang voordat het tuinfeestje op gang komt. Het ideale is natuurlijk om zo snel mogelijk interactie te creëren tussen alle gasten. De perfecte ijsbreker is Beer Pong spelen in de tuin! Het Beer Pong spel is super populair in Amerika en inmiddels ook in Nederland een groot succes. Het brengt iedereen bij elkaar en creëert een uitzonderlijke gezellige sfeer, die  de interactie en plezier verspoedigt en met een flinke dosering verhoogt.

Beer Pong is het wereldberoemde spel dat over is komen waaien uit de Amerikaanse studententen-cultuur en is inmiddels in Nederland extreem populair aan het worden. Het spel is enorm simpel, maar óóh zóó leuk! Er is bijna geen snellere en efficiëntere manier om voor de gezelligheid  te zorgen die bijdraagt aan je tuinfeest.

Het zal je verbazen hoeveel lachwekkende en gezellige momenten het Beer Pong spel oplevert.

En de aankleding van het tuinfeest met wat  snacks, drankjes, BBQ en wat lekkere muziek. Dit is allemaal ideaal en laten we dan nog zo brutaal zijn om de weer Goden een knipoog te geven voor een zonnetje 😉 Dan is dit recept een garantie voor succes!  Het is niet voor niets dat Beer Pong al decennia lang een waanzinnig populair spel is in Amerika, vooral op tuinfeestjes, lijkt het een magische werking te hebben op de gezelligheid.

 

Je kan tegenwoordig al goedkoop een Beer Pong Tafel kopen en die ontvang je als handige ingeklapte koffer en klap je gemakkelijk uit in de tuin en is altijd opnieuw te gebruiken. Sterker nog, je kan ook gewoon American Red Cups kopen , die heb je immers sowieso al nodig voor de drankjes en dat creëert meteen de nodige leuke sfeer met de uitstraling die de Red Cups hebben.

Aan het eind van het tuinfeestje, hoef je niet verbaasd op te kijken als je nog minimaal 5 tot 10x hoort: “Het was super gezellig! Moet je vaker organiseren zo een Tuinfeestje, wanneer is de volgende?!”

Je ziet het zelf, het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Ervaar zelf hoe leuk het kan zijn door bovenstaande elementen toe te passen & Enjoy it the American Way!

Je vindt misschien ook leuk