Isoleren

Geluidscabine in uw woning

11 oktober 2016

Een van uw zoons houdt ervan om zo hard mogelijk gitaar te spelen. Zijn versterker staat op zijn hardst en u vindt dat het nergens naar klinkt. Waarom kiest u er dan niet voor om een geluidscabine in uw huis te laten bouwen? Niet alleen voor deze reden kunt u een geluidstudio in uw huis laten plaatsen. Wanneer u bijvoorbeeld graag een instrument op wil nemen etc. kunt u er voor kiezen om een geluidscabine van esmono te laten plaatsen.

Waar zijn ze van gemaakt?
Er zitten verschillende soorten panelen in een geluidscabine. Deze panelen zijn ongeveer 50mm dik en houden zo’n 30 t/m 35 decibel tegen. Hoe dikker deze panelen zijn, hoe meer het dempt natuurlijk. Er zijn 14 verschillende standaardformaten voor de cabine van 50mm dikke panelen. Daarnaast heb je nog panelen van 80mm dik en een dubbele geluidscabine.

Extra toevoegingen
Wanneer u andere ideeën heeft over de studio en er bijvoorbeeld iets aan toe wilt voegen is dit mogelijk. Zo kun je kiezen uit verschillende sloten of ventilatie van de cabine. Of het kan natuurlijk ook zo zijn dat u er bepaalde verlichting in wilt hebben of een kabeldoorvoer.

Kosten van een cabine

De kosten zijn erg gevarieerd. Er wordt namelijk altijd een persoonlijke offerte voor u gemaakt met de wensen die u heeft. Wanneer u al direct het gevoel krijgt dat het te duur wordt voor u, kijk dan eens bij “occasions”. Onder dit tabblad vindt u een aantal tweedehands cabines, waar door het misschien een stuk betaalbaarder voor u wordt.

Bezoek aan de showroom
Wanneer u eerst wil kijken of de cabine geschikt is voor uw huis kunt u ook gewoon een bezoekje brengen in de showroom. Hier kunnen zij u precies laten zien en horen wat een geluidscabine van Esmono doet. Wilt u meer informatie over deze cabines? Kijk dan op http://www.esmono.nl/

Je vindt misschien ook leuk