Buiten, Planten

Mooie bloempotten XXL

8 maart 2017

Wat je ook voor sfeer wilt neerleggen in je tuin, hoogstwaarschijnlijk wil je hierbij planten en bloemen inzetten. Het aanbrengen van groen in je tuin, of natuurlijk ook in je huiskamer, is de beste en gemakkelijkste manier om sfeer en warmte aan te brengen. Omdat veel grote bomen en planten misschien niet in de tuin passen heb je hiervoor een vrij grote bloempot voor nodig. Deze grote bloempotten zijn gelukkig te verkrijgen in verschillende grote maten en kunnen dus toegepast worden bij het installeren van je planten op elke plek en zijn geschikt voor alle maten planten.

Bloempotten in alle soorten en maten

Deze grote bloempotten voor buiten zijn niet alleen verkrijgbaar in alle maten maar ook nog eens in alle kleuren. Waarschijnlijk wil je niet alleen een mooie plant neerzetten maar ook nog eens je eigen stijl doorvoeren. Dit kun je onder andere via de kleuren en vormen van de bloempotten voor elkaar krijgen. Wanneer je kiest voor een lichte kleur in aardetinten kun je de pot eventueel laten wegvallen in de omgeving van de plant. Wil je met de keuze van je bloempot juist een statement neerzetten, dan is het belangrijk dat je kiest voor een kleur die juist niet terugkomt in de omgeving van de plant. Kies dan bijvoorbeeld voor blauw, paars of rood. Het is leuk wanneer deze kleur dan heel subtiel ook nog ergens anders terugkomt.

Grote planten willen grote bloempotten

Een grote plant heeft nou eenmaal een grotere pot nodig. Vooral vanwege de grote van de wortels van de plant en de ruimte die deze wortels nodig hebben om te blijven leven en de plant en natuurlijk je nieuwe en mooie plant in leven te houden. De pot die je kiest voor jouw nieuwe aankoop moet wel bestand zijn tegen de omstandigheden waarin de bloempot zich bevindt. Wanneer je deze dag en nacht buiten hebt staan moet je kiezen voor een materiaal welke alle temperatuurverschillen kunnen weerstaan.

Materiaal grote bloempotten

Omdat bloemen en planten, en dus de bijbehorende bloempotten, op vele verschillende plekken neergezet kunnen worden is het materiaal van die bloempotten van groot belang. Kies je bijvoorbeeld voor een pot die gemaakt is van de duurzame kunststof PE dan betekent dat dat hij buiten kan blijven staan in de vorst. Erg fijn om te weten dat het niet uitmaakt wat de weersverwachtingen ook zijn, jouw bloempot is veilig waar deze ook staat.

Je vindt misschien ook leuk