Zolder

Meer wooncomfort met VELUX dakramen

12 april 2017

Wie denkt aan dakramen, denkt al gauw aan het merk VELUX. Dat is niet voor niks! Al ruim dertig jaar is deze raamspecialist een begrip in Nederland. Waar VELUX decennia geleden is begonnen met één type dakraam is de keuze uit de soorten dakramen tegenwoordig enorm. Lees snel meer over de mogelijkheden van de VELUX dakramen wanneer je op zoek bent naar optimaal wooncomfort.

Voor ieder dak een geschikt type VELUX dakraam

Wanneer je een schuin aflopend dak hebt kun je optisch meer ruimte en lichtinval creëren door een dakraam te plaatsen. De dakramen van VELUX zijn handig in gebruik en goed te monteren. Ook heeft VELUX geschoolde montagepartners die de dakramen kunnen plaatsen. VELUX heeft verschillende dakramen dus voor ieder type dak en iedere ruimte is een geschikt dakraam te vinden. Er zijn onder andere (uitzet)tuimelvensters en op afstand bestuurbare dakramen verkrijgbaar. Wil je zelf een inpandig dakterras creëren? Ook dat kan met een dakterrasraam!

Tuimelvensters

Tuimelvensters zijn praktische en mooie dakramen. Het raam is makkelijk te openen doordat de handgreep in de gehele breedte bovenaan het raam is bevestigd. Zo kun je het tuimelvenster makkelijk openen en toch meubels onder het raam plaatsen. Omdat het raam in het midden scharniert kan het raam tuimelen waardoor jij zelf de buitenkant van het raam kunt schoonmaken. Handig toch? Wanneer je kiest voor een uitzettuimelvenster dan heb je ongehinderd uitzicht wanneer je naar buiten kijkt. Dat komt doordat de scharnieren aan de bovenkant zijn vastgemaakt. Ook dit venster kun je 180 graden om het schoonmaken te vereenvoudigen.

INTEGRA dakramen en het dakterrasvenster

Wil jij een dakraam laten plaatsen op een plek waar je niet makkelijk bij kunt, of vind je het gewoon makkelijk om de ramen op afstand te besturen? Met de INTEGRA dakramen is dat helemaal geen probleem! De dakramen zijn via een handige bedieningstablet op afstand te bedienen. Zo hoef je niet meer naar boven te lopen wanneer je de ramen wilt openen; één simpele swipe op de bedieningstablet volstaat. Ook is het mogelijk een inpandig dakterras te maken met het dakterrasvenster van VELUX. Het hoge dakraam zorgt ervoor dat je binnen optimaal kunt genieten van de zon door de bovenkant geheel te tuimelen en de onderkant open te draaien.

Je vindt misschien ook leuk