Trends, Verlichting

Kerst 2017 zoals jij het wilt

8 juni 2017

De trends op het gebied van verlichting voor Kerst zijn bekend

Ook al duurt het best nog een poosje voordat de gezellige kerstdagen weer aanbreken, de trends op het gebied van kerstverlichting 2017 zijn alweer bekend. Wellicht heb je er al iets over gehoord over de nieuwste kerstverlichting of het is nog helemaal nieuw voor je. Het zou natuurlijk ook kunnen dat jij je alleen nog maar bezighoudt met de komende zomer en dat kerstverlichting nog ver van je af staat. Dat is uiteraard ook helemaal prima. Toch heb je vast af en toe weleens een momentje dat je alweer uitkijkt naar die gezellige kerstdagen. Wat een knusse tijd is het altijd met elkaar. En of je het nu wilt of niet, kerstverlichting speelt daarbij een grote rol. De komende tijd, en ook nu al wel, zien we steeds meer de kleur groen terugkomen in de interieurs. Tijdens kerst is dat heel gemakkelijk, want dan gebruiken we deze kleur altijd al vrij veel. Denk in de eerste plaats maar aan de kerstboom met kerstverlichting. En wat denk je van mooie kerstkransen? Die zijn toch ook vrijwel altijd van groen, natuurlijk materiaal gemaakt? Een andere kleur die je veel zult zien de komende tijd is denim blauw. Dat matcht erg mooi met de verschillende kleuren van kerstballen, kerstverlichting en andere kerstversiering. Nu is het altijd leuk om de trends een beetje te volgen en in de gaten te houden, maar volg wel vooral je eigen hart en je eigen smaak! Wat ben jij voor type?

Kerstverlichting liever een beetje neutraal

Houd je niet zo van kitsch? Liever niet te overdadig als het om kerstverlichting gaat? Je houdt alles het liefst een beetje in natureltinten? Dat is echt prima mogelijk als je nadenkt over de komende kerstdagen. Je kunt de kerstboom groen houden, maar je kunt hem ook redelijk naturel maken als je dat mooier vindt. Wat denk je van sneeuw op de takken? Het is leuk om het dan helemaal in die stijl te houden en er kerstballen in de kleuren zwart, wit, grijs en koper bij te nemen. Zie je het al helemaal voor je? Kies je voor deze stijl, wees dan niet al te overdadig met kerstdecoratie, maar houdt het geheel lekker rustig. Kies ook liever een grote kerstster als kerstverlichting in plaats van een heleboel sterretjes bij elkaar. Als je dat fijner vindt, kun je dit jaar natuurlijk ook een kunstkerstboom nemen. Die is ook prima op te tuigen in jouw stijl en geeft net even wat minder rommel.

Traditionele stijl wat betreft kerstverlichting

Ben jij helemaal van de romantiek als het gaat om kerstverlichting? Kies je daarbij dolgraag voor de kleur rood? Ook dat matcht heel goed met de trends van 2017. Het is echt geweldig mooi om je woonkamer dan voor een groot gedeelte in het rood aan te kleden. Wat denk je van rode kussens op de bank? Misschien een warm rood plaid op de sofa? En in de kerstboom komen dan uiteraard van die kerstballen in een mooie warme kleur rood. Vind je het leuk om extra te decoreren met kerstfiguren, dan zijn een aantal paddenstoelen wellicht leuk. Zo blijf je zoveel mogelijk in dezelfde kleur. Als het gaat om de kerstboom, kun je ook kiezen voor bijpassende kerstboomverlichting. Denk bijvoorbeeld aan een slinger met allemaal rode lampjes. Zie je al voor je hoe gezellig het is als je die allemaal aan doet? De meeste kerstverlichting koop je tegenwoordig in duurzame leduitvoering, maar zo af en toe kom je nog gloeilampjes tegen.

De kerstverlichting zo luxe en uitbundig als het maar kan

Kan het voor jou niet gauw gek genoeg zijn als het gaat om kerstverlichting? Zien we bij jou ook al vanuit de verte de kerstverlichting buiten? Heerlijk zulke mensen, want daar genieten de buurtbewoners ook van. Als kerstverlichting buiten is het alleen al leuk om een lichtslinger op te hangen. Maar je kunt natuurlijk ook nog een arrenslee en andere figuren buiten ophangen. Kies je voor de grootste kerstboom die je kunt vinden? En die mag dan helemaal vol met kerstballen in de meest uiteenlopende kleuren? Heerlijk zo’n kerst vol kleur en kerstverlichting. Alle gasten zullen blij zijn als ze met kerst een uitnodiging krijgen van jou. Gezelligheid kent geen grenzen. En nooit lampjes en kerstdecoratie genoeg. Wat vind je van al die kerstfiguren, zoals dolfijnen, paddenstoelen en sneeuwmannen? Ook altijd erg leuk voor de kinderen. Al nagedacht over een of meerdere kerstbomen? Wordt het een echte of een kunstkerstboom? Allebei kun je ze overdadig versieren met kerstballen, kerstversiering en kerstboomverlichting. Er is van alles mogelijk als het gaat om kerstverlichting. Voor elk wat wils. Vergeet ook de kerstverlichting op tafel niet. Wel net zo gezellig als jullie met elkaar gaan dineren.

Je vindt misschien ook leuk