Trends

Wat zijn de voordelen van een steelstofzuiger?

29 januari 2019

Stofzuigen, de meeste mensen hebben er een grote hekel aan. Toch moet het gebeuren om jouw woning een beetje op orde te houden. Jij raast daarom vast minimaal één keer per week door het huis heen om rommel op te zuigen. Het is in dat geval wel zo makkelijk wanneer je over een goede stofzuiger beschikt. Heb jij nog een stofzuiger met snoer en werkt deze zeer matig? Overweeg dan eens over te stappen op een steelstofzuiger. Waarom deze stofzuiger zoveel makkelijker en beter is? Wij lichten een aantal van de voordelen uit in deze tekst.

Geen last meer van een snoer

Eén van de grootste voordelen van de nieuwste steelstofzuigers is dat er geen snoer meer aanzit. Hierdoor kun jij tijdens het stofzuigen ook niet meer overal achter blijven haken. Daarbij komt dat je geen rekening meer hoeft te houden met stopcontacten. Na gebruik plaats jij het apparaat namelijk gewoon aan de lader. Wanneer de steelstofzuiger volledig is opgeladen, kun jij hem ongeveer een uur lang gebruiken. Voor de meeste huishoudens ideaal, want een stofzuigbeurt duurt vaak niet langer dan een uur.

Vuil wordt beter opgezogen

Bij een gewone stofzuiger met snoer wordt lang niet alle afval even goed opgezogen. Dit is zeker het geval wanneer het apparaat al betrekkelijk oud is. Bij een steelstofzuiger hoef jij niet meer bang te zijn dat er vuil blijft liggen. Waarom niet? Omdat het mondstuk van de moderne steelstofzuigers 360 graden kan draaien. Hierdoor wordt stof en vuil natuurlijk alleen nog maar sneller en beter verzameld. Bovendien zijn de doorgaans moeilijk te bereiken plekken ook ineens makkelijk bereikbaar.

Steelstofzuiger kopen

Bent u overtuigd van de voordelen van een steelstofzuiger? Dan wilt u ongetwijfeld zo snel mogelijk een steelstofzuiger kopen. Mogelijk bent u geneigd om voor de goedkoopste variant te gaan. Verstandig is dit echter niet. Bij goedkope steelstofzuigers komen de voordelen namelijk een stuk minder goed tot uiting. Wil jij een goed apparaat? Dan kun je beter kiezen voor een wat duurdere variant van een gerenommeerd merk. Dit scheelt een hoop frustratie en bovendien wordt jouw woning er een stuk schoner van!

Je vindt misschien ook leuk